Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaaaaaaa

Ale sie narobiło!!

Polecane posty

Gość lauraaaaaaaaaaa

Kilka tygodni temu zwrócil moją uwagę pewien chlopak, ktory mieszka w tej samej miejscowości co ja. Wydał mi się interesujący i nie chodzi tutaj o wygląd, zaintrygował mnie. Należe raczej do niesmialych osób więc nie zebralam się na odwage,żeby do niego zagadać. Znalam jego imię i nazwisko i postanowilam go zaczepić pod jakimś pretekstem, niby przez pomylke na jednym z portali spolecznościowych, gdzie założyłam konto jako anonim. Sam zaczął ciągnąć rozmowę. Okazalo się,że mialam rację...jest piekielnie inteligentny, zabawny, bystry, uroczy, troskliwy. Co najciekawsze, powiedział mi,że nigdy w życiu tak dobrze z nikim mu się nie rozmawialo, jest mną zachwycony, mamy w 99% takie same zdanie na każdy temat. Rozumiemy sie bez słów. Pisząc z nim byłam w 100% sobą, nikogo nie udawałam,pisałam co myślę nie zastanawiając się czy mu sie to spodoba czy nie. W realnym życiu nie potrafie byc sobą, nie potrafie być taka jak jestem jako ta anonimowa osoba po drugiej stronie monitora. Rozmawiamy ze sobą 5 dni. W pierwszy dzień nalegał na zdjecie, ale mu nie wyslalam. Na drugi dzien powiedzial mi,że juz go nawet nie obchodzi jak wyglądam, bo czuje niestamowitą więź ze mną i nic go nie zastanawia, nie zadaje sobie zbednych pytań jak przy poprzednich związkach na początku...że w tym przypadku jest pewien na 100%. Nie ujawnie, bo wszystko zrujnuje. Pomysli,że chcialam zrobic z niego glupka, bo wiedziałam kim jest. Przestane z nim pisać.

Gość lauraaaaaaaaaaa
weszłam do nory zająca i tam siedze:-o🖐️

Gość lauraaaaaaaaaaa
ale suchar,poćwicz troche jak chcesz robić "śmieszne" podszywy.

Gość lauraaaaaaaaaaa
jak temat nie dotyczy seksu, cycek i pizdy,to odzewu zero! Widać na jakim poziomie jest to forum...żal. Pa!

Gość lllllllllllllllllllllllos
da swidania :D nudziaro