Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ

Sprzątanie na pokojach

Polecane posty

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ

Jak sobie radzicie wynajmując mieszkanie. Nie na widzę sprzątać. Jak się dogadać by nie sprzątać? Jestem sam w pokoju. Więc do pokoju mi wchodzić nie muszą i luz. Ale jak nie sprzątać kuchni itd.

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ
Powaznie gadam jakoś dogadać sie. I tak mnie nie ma co chwile na mieszkaniu. Jestem 3 4 dni w tygodniu zazwyczaj. Może jakoś w ramach tego że mniej zużywam prądu itd. NIE BĘDĘ SPRZĄTAŁ KIBLA

Gość nie na widzisz
?

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ
Specjalnie to napisałem sylabami. Nie jestem babcią klozetową. Mógłbym im wszystkim gotować jak byłbym na mieszkaniu. Mogę im wszystko naprawić. Ale nie sprzątać kibla!!!

Gość wróć do hotelu
:classic_cool:

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ
jak można myć kibel. Chyba że... poszukam takiego stroju przeciw biologicznego + maska przeciwgazowa. I mówię to całkiem poważnie. To kobiety powinny sprzątać

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ
Albo innaczej. Bo dużo kobiet tu wynajmuje mieszkanie. Ile byście chciały za wyczyszczenie kibla + łazienki. Tak przyjmując moją kolej po prostu. Ja już ten przedpokój i swój pokój odkurzę.

Gość Macierewicz1
Zapros mame to ci umyje

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ
do mamy za daleko. Po za tym ja nie jestem maminsynkiem. JA PO PROSTU SIĘ BRZYDZĘ !! mycie czegoś gdzie ktoś srał. Wszystko tylko nie a) zmywanie talerzy itd. Dlatego staram sie jeść wszystko w jednej misce i dlatego muszę ją myć zaraz po zjedzeniu. b) sprzątanie kibla!!! Mogę gotować prać prasować nie wiem no wszystko ale nie powyższe.

Gość dsldslkdsdodcfdojjeju
To kup sobie grube rękawice gumowe do sprzątania i maskę higieniczną, jak w szpitalu zakładają, może wtedy nie będziesz się brzydził :)

Gość NIE LUBIE SPRZĄTAĆ
Na co dzień pracuje w rękawiczkach Jeszcze jest jedna rzecz której bym w życiu nie wykonywał. Ścieki I mieszacz gówna w laboratorium. Jak można rozmiękczać kupę w rękach i dawać na szkiełko.