Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alek30

Zaskoczony jej wygladem. Ale nie zrezygnuje.

Polecane posty

Gość Alek30

Kilka miesiecy temu poznalem fajna dziewczyne. Ma 28 lat i 4-letnie dziecko. Nie przeszkadza mi ten fakt. Jest ona po rozwodzie juz 2 lata (maz ja zdradzil). Jest ladna, inteligentna kobieta, podoba mi sie wizualnie i pod wzgledem charakteru. Ze wzgledu na jej przejscia z mezem bylem delikatny, dopiero na niedawnej randce ja pocalowalem. Gladzilem ja po plecach a potem po brzuchu i zdziwilem sie. Jej brzuch caly w rozstepach, bialych ale sa i ma troche wiotkiej skory. Jestem zaskoczony tym bardziej, ze gdy bylismy na plazy, to nie bylo tego widac (miala jednoczesciowy stroj) i na codzien w ciuchach tez w sumie tego nie zauwazylem. Ogolnie ma ladna, kobieca figure, ladne duze piersi i szczuple zgrabne nogi. Zdziwil mnie ten brzuch. Najgorsze, ze ona zauwazyla moje zmieszanie. Zaczela sie tlumaczyc, ze to pozostalosc po ciazy-jest filigranowa a miala wielki brzuch, bo duzo wod, duze dziecko. Ona mi sie podoba, nie chce jej stracic czy skreslac za ten mankament, ale widze, ze ona jest teraz speszona moim odkryciem. Unika przytulania, pocalunkow. Jak ja przekonac, ze ten brzuch nie jest najwazniejszy?

Gość glupek z ciebie
teraz ona juz nie zaufa, bedzie sie bala ze kazdy mankament zauwazysz, wez ja lepiej zostaw bo kobieta stanie sie cieniem czlowieka

Gość astroview
a cycki widziales bez stanika?

Gość wazxse
powiedz jej to co wlasnie napisales, tylko nie oszukuj....jak pisales sama zaważyła twoje zdziwnienie, badz szczery i tyle.

Gość hyjumhtnrgbedsw
ale z wiekiem brzuch sie zmniejsza

Gość Alek30
Nie spodziewalem sie takiego brzucha, co nie oznacza ze ze wzgledu na niego ja skresle. Nie szukam modelki.

Gość Alek30
Ona nie ma duzego brzucha, tylko rozciagnieta skore.

Gość uwielbianay
Wiesz, wydaje mi się, że to nic dziwnego że kobieta po ciąży ma troszkę zniszczony brzuszek. Musisz wiedzieć, że to nie jej wina. Taka jest natura kobiet niestety. Każda z Nas by chciała być piękna i nie mieć mankamentów, ale sam widzisz co z Nami dzieciaki robią ;) Ja się nie dziwię, że kobieta teraz się odsunęła. Być może jest to jej największy kompleks, być może się tego wstydzi, a nawet lekkie zdziwienie na Twojej twarzy mogło wywołać w niej pewną obawę. Może pomyślała że Ci się to nie spodoba, że będziesz niezadowolony itp ? Weź pod uwagę fakt, że jest już po rozwodzie.. już jeden ją zdradził... Może boi się powtórki z rozrywki i woli z góry unikać facetów, którzy nie będą jej w pełni akceptować ?? Jeżeli chcesz jej pokazać, że to nie ma znaczenia i szanujesz ją taką jaka jest, to najlepiej żebyś podchodził do niej delikatnie. Jeżeli ucieka i unika dotykania, nie nalegaj. Pogłaskaj ją wtedy po buzi,pobaw się jej włosami. Tak aby czuła się bezpiecznie i nie czuła że na nią naciskasz. Z czasem przekona się do Ciebie, ale wtedy kiedy już rozbierze się przed Tobą i zobaczysz jej całe nagie ciało, musisz mieć świadomość tego że możesz być znowu w szoku, ale nie możesz tego pokazać. Głaszcz ją i przytulaj. Pokaż że jest najpiękniejsza na świecie, bo przecież to ją wybrałeś !

Gość Alek30
Wiem, ze ciaza zmienia cialo, czesto na gorsze. Dzieki za rade-nie bede naciskal i dam jej czas.

Gość uwielbianay
No tak, ciąża zmienia ciało. Ale czyż nie jest jednym z najpiękniejszych wydarzeń w życiu ?? Po za tym miłość, nie polega tylko na uwielbianiu ciała ;) A jeżeli aż tak bardzo Ci to przeszkadza to wyłóż jej 20tysięcy na operację plastyczną i będziesz miał z głowy problem, do póki nie zrobicie sobie swojego dziecka ;D hehe to wtedy też składaj na kolejną.. A wiesz dodatkowo musisz wiedzieć, że i zmarszczki z biegiem czasu się robią itp. To w sumie też fajnie by było jakbyś przyoszczędził np. na botoksy ? Wiesz już o co kaman ? A swoją drogą, ciekawa jestem czy sam nie masz sobie niczego do zarzucenia ? Masz piękne, jędrne i umięśnione ciało ?