Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ebnenn

po co zyjesz? jaki jest cel twojego zycia?

Polecane posty

Gość ebnenn

bo moje chyba nie ma celu:o wegetacja polaczona z placeniem rachunkow

Gość gumabalon
Po co tak sie sam nakrecasz ?

Gość znienawidzona whedif
dokopywanie innym kobietom. Wydaje mi się że jak je wszystkie zniszczę, to mi się przydarzy coś dobrego.

Gość Lady Diva 69
Chyba masz rację, właśnie mi to uzmysłowiłaś. Chyba wezmę sobie sznur. życie jest zafajdane. Żegnajcie.

Gość kocie oczy44
celem mojego życia jest przyjemność cielesna i duchowa:)

Gość dobrze powiedziane
Tez tak bym chciała, odrzucić wszystko, zero ograniczeń, nie patrzyć na nic, tylko na czubek własnego noska.

Gość celem życia jest
tylko i wyłącznie przedłużenie gatunku. można sie rozczarowac, prawda?

od kilku lat zastanawiam sie nad tym. po co ja wlasciwie zyje? i powoli dochodze do wniosku ze tylko po to zeby wkoncu umrzec. mam jednak nadzieje ze po smierci czeka mnie nowe lepsze zycie. bo to tutaj to nic ciekawego nie jest. praca, obowiazki, rachunki, problemy, ciagle klopoty. w zyciu piekne sa TYLKO chwile. i choc wiele ich mialam ogolnie rzecz biorac zycie przyjemne nie jest. tak naprawde to pasmo udrek i czesto cierpien. chce wierzyc ze to wszystko po to robi Bog zeby nam pozniej wynagrodzic to ciulowe ziemskie zycie tam gdzies u siebie w niebie/innym swiecie czy jak to sie nazywa.

jeszcze dialogowanie ze sobą na forum. Muszę sobie czymś wypełnić czas jak nikt mnie nie lubi :(

Gość do o co ci chodzi
to smutne, wierzyc, ze po smierci cos nas czeka. życie jest tu, nie gdzie indziej

Gość dobrze powiedziane
Czy ja wiem? Do pewnego wieku skupiałam się na gonieniu za marzeniami, realizowaniu siebie. Jestem spełniona pod tym kątem. Przedłłużać gatunek- ale chyba najpierw trzeba być pewnym, że się tego chce i że to jest ta właściwa dla Ciebie osoba.W przeciwnym razie nie warto, ja bym nie wchodziła w to.

Gość fwlkfnk
przeciez boga nie ma to oczywiste zarowno jak mikolaja i elfow wiec co zostaje?

Gość to może śmiesznie brzmi
musiałam sie kimś zaopiekować :) mój czas powoli się kończy :(

Przedłużyć gatunek.Tak niestety robi wiele osób.Zastanawia mnie po co komu kilkoro dzieci,skoro i tak się nimi nie zajmują .Znam rodzinę ,która ma czworo dzieci .Jedno w szkole pozostałe w przedszkolu.Dziećmi opiekują się :babcie ,dziadkowie,ciotki i opiekunka.Rodzice od rana do wieczora w pracy.Wieczorem mówią dzieciom dobranoc,a rano dzień dobry i do widzenia.Nikt ich nie widuje w szkole ani w przedszkolu,bo muszą pracować.

fragment Eldo - Plaża ­ Teraz królem jest błazen. Teraz jest cool, luźno, super, bomba, Zniszczono powagę. Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę. Podstawowe wartości spłonęły jak papier. Usiadłem na tym brzegu, Woda koiła ból wędrówki, Słuchałem krzyku mew, I widziałem w tym ludzi. Kto głośniej, kto lepiej? To niekończący się wyścig. W tych czasach cwaniactwo i spryt to podstawy etyki. Szukałem sobie podobnych, Dlatego boli to tak mocno, Żeby nie zwariować trzeba uciec w samotność. Tylu nam ludzi podobnych Wierzyło w świat idealny, Dziś nie ma nic, Sami jesteśmy na tej plaży.

Gość Welessssss
"celem życia jest tylko i wyłącznie przedłużenie gatunku. można sie rozczarowac, prawda?" smutna to bzdura :D życie jest celem samym w sobie,a inne cele to tylko finezyjne dodatki. rozmnażanie ten niepojęty cel-sam-w-sobie świetnie zabezpiecza. do każdego, kto myśli, że to wszystko nie ma sensu- czy nie wydaje ci się, że ten świat, nieskończenie skomplikowana sieć wzajemnych powiązań, jest zbyt genialny, by być "bez sensu"? :D a może tak topisz się w projekcjach własnego umysłu, że już od dawna nawet na niego nie patrzysz? dobra, wiem, że macie wyjebaane :D pozdrówka

Gość Welessssss
w życiu piękne są tylko chwile? chwila jest zawsze. życie jest zawsze.

pobijanie rekordów ilości postów, po to żyje

Gość hydrauliik
po to by naprawiac ludziom krany

Żyje po to aby w trudnych chwilach poznać siebie i dowiedzieć się właśnie Po co Żyję.

Gość cherubin007
do o co ci chodzi to smutne, wierzyc, ze po smierci cos nas czeka. życie jest tu, nie gdzie indziej Smutne to jest to ze takie ograniczone, tepe i slepe istoty jak Ty chodza po tym swiecie.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyytttt
chcesz wiedziec po co tu jestes zacznij ogladac skecze Billa Hicksa

tak żałuję że nie mogę się pod nią podszyć ona jest taka wspaniała. ach whedif czemu się zaczerniłaś byłoby wspaniale pisać pod tym nickiem co Ty :)