Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bromergonowa

bromergon przed ciaza a karmienie piersia

Polecane posty

Gość bromergonowa

Czy to, ze bralam bromergon przed ciaza (zeby moc wogole zajsc) mogl spowodowac pozniejszy brak pokarmu? Moze nie zerowy ale o rozkreceniu laktacji nie bylo mowy - max 150ml na dobe z obu piersi. Takze mm musialo wejsc w ruch. Ale przystawialam odciagalam jadlam i pilam wzorowo + herbatki tabsy i cuda niewidy na laktacje i dooopa. Czy ktoras tak miala moze?

Gość elka felka
Ja żadnego bromergonu nie brałam, a z laktacją mam to samo co Ty. A szczerze to nawet i 150 dziennie nie ściągnęłam. Walczyłam miesiąc. Dokładnie w miesięcznicę urodzin synka odpuściłam. Nie ma to nie ma.

Gość mam bogatą wyobraźnie
dziecko wiecej wyssie niz laktator, moze to mm bylo niepotrzebne?

Gość elka felka
Taaaak,mm niepotrzebne. łatwo powiedzieć. A co zrobić, jak dziecko płacze głodne, a z cycka przy dobrych wiatrach 10 ml poleci?

Podnioslam temat bo przypadkiem sie na niego natknelam a mialam bardzo podobna sytuacje. Z tym ze u mnie nigdy AZ tyle nie dalo sie sciagnac. I przystawialam non stop. Corka nieraz wrecz po kilka h wisiala na mnie bez przerwy a a pokarmu nie bylo. Dodalam laktator to ilosci takie na dobe ze smiech na sali. Kazali mi juz po wyjsciu ze szpitala dokarmiac bo byl bardzo duzy spadek wagi i przez dluzszy czas po wyjsciu waga stala/spadala bo jednak probowalam.

Gość proszę pomoc dla mam co
mają za mało pokarmu. Forum gazeta porady doradcy laktacyjnego a na poprzestawianie w głowie temat: http://forum.gazeta.pl/forum/w,570,116976127,,plaga_egipska_pt_za_malo_pokarmu_.html?v=2

Gość Mówicie, że nikt nie chce
pomóc a jak już taka sie znajdzie to olewacie .

Gość gryczka
Wątpię, żeby miało związek. Ja brałam przed ciążą żeby zajść i nie miałam absolutnie żadnych problemów z karmieniem, mimo że dodatkowo rodziłam przez cc, co podobno predysponuje do problemów z laktacją.