Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuję telewizor

Jaką macie telewizję w UK?

Polecane posty

Gość kupuję telewizor

Jak w temacie, kupuję telewizor i nie wiem co dalej? Podepnę do tej wtyczki w ścianie i co dalej? Z tego chyba nie będzie żadnych programów, nie?

Gość kupuję telewizor
Up, up, pomóżcie.

Gość te verde unplugged.
Nie mam zadnej, ogladam dvd i programy nadawane w internecie przez jakiegos tam xboxa.

Gość kupuję telewizor
Aha, no a powiesz mi co będę mogła obejrzeć jak podepnę nowy telewizor pod to gniazdko w ścianie? Będą już jakieś programy?

Gość kupuję telewizor
up up, jest tu ktoś?

Gość te verde unplugged.
Mysle, ze nie, chyba ze masz jakos 'na lewo' podlaczone. Ja tylko tak glupio odpowiedzialam na zadane w tytule pytanie, niestety jako wielka przeciwniczka telewizji nic Ci nie doradze, jedyne co moge to topik podniesc 🖐️

Gość kupuję telewizor
up up, no nie wierze, że nikogo z uk tu nie ma.;p

Gość kupuję telewizor
czyli w takim razie po co jest to gniazdko w ogole? Nie masz telewizji, a nie orentujesz się w ogóle? Jak to działa? Skąd wziąć? I jeszcze kwestia abonamentu? Bo podobno się wykupuje na rok jakiś.

Gość te verde unplugged.
Szukaj w internecie, sky czy czegos takiego. a chodzi ci o polska telewizje czy angielska?

Gość kupuję telewizor
No właściwie bez różnicy jakoś specjanie. No ja wiem ze sa takie firmy jakby, jak Cyfrowy Polsat i inne w Pl. Ale no nie wiem czy to trzeba kupić? Umowę podpisać itd? Czy jak;p

Gość te verde unplugged.
Pewnie umowe podpisujesz jak na telefon na przyklad. Do nas caly czas przychodza listy ze nie placimy abonamentu i nam glowy pourywaja jesli ogladamy i nie placimy, i musimy co kilka miesiecy dzwonic i deklarowac, ze nie ogladamy. Rodzice mojego chlopaka maja sky, nie wiem, ile placa, ale raczej niespecjalnie duzo, a programow jest tam sporo. Taka mala rekomendacja.

Gość kupuję telewizor
do nas też to przychodzilo, ale napisałam tam maila, że nie mam tv, nie oglądam nic. hmm, czyli oprócz tego abonamentu musze jeszcze płacić abonament co miesiąc ze Sky np?

Gość te verde unplugged.
Heh, wychodze na glupia, ze nie wiem, ale chyba abomanemt jest na bbc, a sky to jak cyfrowy polsat czy cos takiego, wiec albo to, albo to (albo oba na raz). Az sprobuje Ci cos wyszukac w googlach.

Gość te verde unplugged.
Internet mowi, ze abonament jest konieczny jesli ogladasz tv w realnym czasie, z jakiegokolwiek zrodla pochodzi. Wg nich jesli masz sky, i tak musisz placic.

Gość kupuję telewizor
No szukam właśnie też;p ale kurde, no niby wiem, ze jak już kupie tv i potem jakąś tv, np to sky to mam jak cyfrowy polsat. ale w pl bez cyfrowego mam jakies tam programy chyba? więc może jakieś ze dwa bbc będą z tego gniazdka;p

Gość kupuję telewizor
Tak, to już wiedziałam;p Nie ważne czy mam cyfrowy polsat czy sky;p i tak musze to zapłacić, nawet jak na laptopie oglądam to tez musze.

Gość te verde unplugged.
Z tego co wiem, to szansa ze bedzie cos grac, jest zawsze. Ale wtedy masz na karku panow komornikow wrzeszczacych ze masz placic. Troche niepotrzebnie zawracam Ci glowe, serio, bo naprawde pojecia nie mam o tv i nawet gdyby sie u nas ogladalo, mam faceta od takich zadan 'specjalnych'.

Gość bfgfggfg
a tv licecne zaplacialsz ze chcesz ogladac??

Gość bfgfggfg
nie ma juz w uk free kanalow. wiec nawt jhesli masz jakas antene to nic nie odbierzesz. kup sobie dekoder..i bedziesz miec free kanaly.bbc itv itv2 itd.. sky to cos takiego jak polsat cyfrowy.

Gość kupuję telewizor
Nie nie mam, po co? Nie miałam telwizora, nie oglądałam. Teraz kupię tv, to zapłacę. Ale pytam, co jak zapłace tv licence i podepne tv do gniazka? są tam jakieś programy?

Gość kupuję telewizor
Dekoder, czyli co?;p http://www.argos.co.uk/static/Browse/ID72/28608375/c_1/1%7Ccategory_root%7CHome+entertainment+and+sat+nav%7C14419512/c_2/2%7C14419512%7CDigital+boxes+and+services%7C14419633/c_3/3%7Ccat_14419633%7CSet+top+boxes%7C28608375.htm?tag=ar:cat:hesn:digibox:box1 to jest dekoder?

Gość kupuję telewizor
Nie, to chyba nie jest dekoder, bo tam pisze że talerz trzeba mieć.;p

Gość kupuję telewizor
up up

Gość kupuję telewizor
up up, no pomóżcie;p