migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 jakies fajne kawalki w stylu 'careless whispers'? podawajcie linki, dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 ludzie,kiedy ja bede miala czas to wszystko przesluchac....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 migotka, ile ty masz wiosen? bo kogoś mi przypominasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 23 a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 26 od jakiegoś czasu odkładam na trumnę. taką w żaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
refforma_... 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Podobne muzycznie, czy lirycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fruszka amelia Napisano Wrzesień 30, 2012 przy Tobie Żelisława to stara dupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 na trumne, dlaczego... taka dobra kucharka musi zyc jak najdluzej... refforma- obojetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
refforma_... 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Muzycznie to jest takie smooth jazzowe Lirycznie disco polowe a graficznie prawie całkiem jak to-czarno-białe;) http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 eh, jak mi się nie chce pakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 a gdzie wyjezdzasz? bo tak sie sklada ze pierwszego tez wyjezdzam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 nie powiem pewnie pójdę spać tylko na trochę rano, ale za to może w pociągu odeśpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migotka- nie moge sie logowac Napisano Wrzesień 30, 2012 ok, lece. malo linkow dostalam ale moze pora juz nie ta... mozecie wklejac wiecej ale juz ich chyba nie zobacze bo tez stad znikam poza tym jakis patafian sie na mnie uwzial i likwiduje moje topiki i posty, do tego mysli ze jestem mezczyzna zegnaj kafeterio, bede tesknic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach