Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdruzgotanaAniaa

Bylam dzis w Warszawie i mi sie chce plakac...

Polecane posty

Gość ZdruzgotanaAniaa

Bylam na nowym swiecie z kolezanka i jej chlopakiem. Podjezdza Porsche Panamera(jej chlopak tak powiedzial), wychodzi z niego przystojny chlopak z taka ladna dziewczyna. Chlopak mial tak z 21-22l a dziewczyna byla ciut mlodsza, cos kolo 20 tak na oko. Byla sliczna nie taka jakas lafirynda ale taka naturalna. Byli w siebie tak wpatrzeni.. Dlaczego niektorzy maja WSZYSTKO? wyglada, pieniadze powodzenia o wszystko:( Ja az plakac zaczelam tak im zazdroszcze!! Skad chlopak ma tyle pieniedzy na taki samochod w tak mlodym wieku.Mnie na nic nie stac, ledwo wiaze koniec z koncem a on ma wszystko!! bogaty, ladny, fajna dziewczyne.. tak samo ona, ladna, fajnego chlopaka...zycie jest nie fair!

Gość na calym swiecie sa biedniejsi
i bogatsi .Tego nie zmienisz, najwyzej bedziesz sie starac wiecej zarabiac, jesli ci na tym tak bardzo zalezy, Chlopak pewnie ma samochod tatusia, bo przeciez nie zarobil. No i niech sobie ma - czy ci czegos przez to ubywa? Przeciez tobie nie ukradł.

Aniu,nie zazdrość niczego nikomu.Ciesz się tym co masz. Wszystko co zobaczyłaś to tylko opakowanie. Pamiętaj,najcenniejszą rzeczą jest zdrowie więc dbaj o siebie jak umiesz najlepiej.Nie wszystko złoto co się świeci. Zobacz, byli ludzie(medialni)którzy mieli mnóstwo pieniędzy a pomimo tego dostatku nie mogli sobie kupić tego co ty posiadasz, czyli zdrowia i młodości. Więc spójrz w lustro,uśmiechnij się i ciesz się życiem. Pozdrawiam!

Nie płacz, chłopaka zobaczysz prędzej czy później w telewizji w relacji z jakiegoś procesu. A dziewczyna jak nie będzie mogła swojego "warsztatu pracy" wozić "godną brynią" znajdzie sobie kolejny kawałek mięsa nadziany pln ;D

Gość lofiks
Ciesz się z tego co masz Albo przynajmniej śmiej Możesz walić głową w mur Możesz pić, wąchać klej Nic nie zwalaj na los On jest tu winien najmniej Ciesz się z tego co masz Albo - przynajmniej śmiej Piosenka z kabaretu Olgi Lipińskiej :P

Ucz się (przydatnych rzeczy a nie pedagogiki), ciężko pracuj, a później patrz z litościwym uśmiechem jak się usuwa ziemia spod nóg tym co odcinali kupony od sukcesu rodziców. Tyle. Ale coś mi się wydaje, że pracowitością to nie grzeszysz.

Gość biedni/bogaci
widzisz , towi rodzice cale zycie przepili albo przesiedzieli na jednym stanowiskiu nie podnoszaqc kwalifikacji marudzac jak to hujowo i nie RYZYKUJAC otwierajac jakis biznes. pewnie mieszkaja w komunalnym bloku i dalej marudza. ciekzwe czy twoje dzieci zaddza se te same pytanie czemu moi rodzice nie maja kasy. moj ojeice z matka ciezko pracowlai cale zycie i było ich stac zeby kupic mi mieszkanie warte 280tys. sprzedalem mieszkanie, poszedlem na stancje i otworzylem biznes. ryzyko cholerne bo moglem stacic ciezko zarobiona kase rodzicow i zostac z niczym ale sie oplacilo . dzis mam 31 lat mieszkam we własnym domu i mam dobrze prosperujaca firme.

Gość zarkoma
Poczucie wartości - przez stan posiadania? To nie będzie dobra perspektywa. Biedni mają inne poczucie szczęścia. Czy warto je zamieniać na Porsche itd? Nie wiem. Ale bogaci też się potem rozwodzą i to często bez klasy. Czy tego też im będziesz zazdrościć? Jak masz czy spotkasz drugą połowę, to warto zobaczyć : co dla Was jest najważniejsze? Co można stracić? A z czym będzie Wam po drodze wspólnie? Ciepło pozdrawiam

Gość trimer_ball
Śmierć wszystkich godzi i wyrównuje niesprawiedliwości.

Gość może to ukoi twoją zazdrość
bo jeśli faktycznie było to na Nowym Świecie to już mu mandat wlepili :) Bo tamtędy tyko autobusy komunikacji miejskiej i taxi może jeździć :)

Gość Lord Arkadiusz25
Nie ma czego zazdrościć, Porsche to samochód dla takich właśnie gówniarzy, którzy trochę kasy liznęli. Można powiedzieć, że to taki Golf dla klasy średniej.

Gość dfghjghhk
pewnie rodzice mu jub jej dali -chyba ze to jakis mlody rekin biznesu