Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudke200000

jak odzyskać dziewczynę

Polecane posty

Gość jobek66
a co zdradziłeś ją :O

nie ona myśli ze ją zdradziłem ja tylko powiedziałem takiemu kolesiowy ze ją zdradziłem a ten koles jej i ona myśli ze ja zdradziłem ;];/

a powiedziałem tak bo chciałem sie dowiedzieć czy ten koles zdradził swoja panne i myślałem ze się przyzna haha

Gość aleks22333
ja odzyskałem w ten sposob że zamówiłem urok miłosny:)

Gość gość
aleks napisz gdzie zamawiales.

Gość gość
Juz nie wiedziałam co mam ze sobą robić rozstałam sie z chłopakiem , i nie potrafiłam sobie z tym poradzic . Wszystko mi go przypominało miałam ochote do niego napisać , ale to nie było takie proste bo rozstaliśmy sie w zlych okolicznosciach i nie zylismy ze sobą normalnie. Nie wiem nie potrafiłam zaangazować sie w nic innego cały czas mi się śnił myślałam o nim dzień w dzien.Musiałam go odzyskac. Wzięłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po prawie 4 miesiącach wrócił!! Znowu czuję się ogromnie szczęsliwa!!

Gość gość
Kochać i tracić jest tak łatwo..To tak jakby ktoś zapalił świecę,a potem zgasił jej światło. Kochasz tak niespodziewanie..i nie zastanawiasz się nad tym, kiedy przyjdzie rozstanie..Cieszysz się każdym dniem..uczysz się wybaczać, tęsknić, rozumieć..Gromadzisz w sobie prawdziwe skarby, by potem je wykorzystać umieć. W tak krótkim czasie oddajesz swe serce i niczego więcej nie pragniesz, jak tylko tego by ktoś umiał pokochać je..i nawet jeśli jesteś biedny i nic nie posiadasz wielkiego, Twoją twarz zdobi uśmiech, a Twe serce blask jego. Coraz bardziej brniesz w to uczucie czując nie wielkie serca kłucie ,które poruszone w Tobie..odzywa się czasem szczęściem wzruszone. I łzy same płyną....i każdy dotyk cudem jest, bo przynosi prawdziwy, delikatny dreszcz. Ten sam dreszcz przeszywa Cię, gdy tracisz...Bólem i cierpieniem za swą miłość płacisz...choć nie zrobiłeś nic złego...Tylko KOCHAŁEŚ i pragnąłeś tego samego. W jednej chwili czujesz, że już nic nie zostało...ale ja nie dalem za wygraną. Po porzuceniu i depresji musiałem ją zdobyć ponownie. Posunąłem się do tego że zamówiłem urok milosny na http://urokmilosny24.pl – i ją zdobyłem wróciła do mnie szybciej niż myślałem i jest między nami wspaniale.

Gość gość
Skoro nie chce się spotkać, to zapomnij o odzyskaniu.

Gość gość
przestancie do cholery reklamowac uroki milosne

Gość gość
Zło wraca po 3kroć. Zobaczycie obudzicie się z ręką w nocniku.