Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

znalazłam w ciuchach męża paragon z biedronki

Polecane posty

nie prawda, mój brat jakiś czas temu gardził tymi co chodzą na dziwki, brzydził się nimi i krytykował płacenie za seks. Ale po pijaku dał się namówi ć i teraz za każdym razem jak tam pije to idą na ruchańśko.

czyli zrobił to po pijaku.. fujjj jak dobrze, ze mój nie pije.. a może problem Twoich obaw tkwi gdzieś indziej

to chyba normalne skoro chłop w delegacji. Myślę, że problem tkwi w tym, że to tylko chłop. Nie ważne jaki, ale taka ich natura. jak nie upilnujesz to prędzej czy później zdradzi.

Ja jednak mam nadzieję, że nie każdy taki jest.. chociaż z moim ostatnio jakoś nie potrafię się dogadać

Poczytaj sobie te wszystkie tematy o zdradach, jak tu już nie jedna myślała, że jej mąż czy chłopak nie zdradzi, a potem wielkie zdziwko. Że on? Taki cudowny, kochany mis? Że miał wszystko co chciał, że się dogadywali, a ten drań poszedł i zdradził? Ja tak myslałam jak moiałam 15 lat, że nie wszyscy zdradzają.

Gość powaznyproblem123
Do aurorki powiedz mezowi o tym paragonie.i tych klamstwaxch zobaczysz co powie

ja tam bym się nie nastawiała na to, że Cię nie zdradzi. Lepiej się z tym liczyć i nie być potem zaskoczonym, niż dawać sobie rękę uciąć za wierność chłopa, a potem płakać.

Gość powaznyproblem123
Powodzenia!!!!!!!!

Do nauczycie;lki- ja już po edukacji. Poszłam, wyciągnęłam paragon, wyczytałam listę zakupów, przedstawiłam datę i godzinę. Pierwsze co zrobił to wyłączył CSa, schował klawiaturę i wstał (myślałam, że już po moich zębach). Powiedział, że ma już dość moich śledztw.

wziął ten paragon, przyjrzał sie i stwierdził że to nie jego i opewnie wziął po kimś reklamówkę z paragonem i się wplątał w jego rzeczy. Tyle jego tłumaczenia.

Gość podaruj mi słońce
no bo faceci tacy są, ja już żadnemu nie wierze :o

Gość atomowa.biedrona
Widać po twoich zdjęciach jaka jestes wyedukowana :)

Gość dfdxccvcxcbbcvc
lecz się kurwa pojebana babo, weź powieś się najlepiej jesteś chora psychicznie. Facet chyba nie wie co wzioł pod swój dach.

barbi źle zrozumiałaś. On wyjechał z domu ok godziny 16 w delegację. A zakupy były robione ok17 w miejscu gdzie pracuje. CO masz do mojego zdjęcia? jestem luksusową stylistką, pracuje w ekskluzywnym butiku, a ciebie chiba zazdrość zżera. Acha i zgłową wsszytko w porządku.