Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdwdwdwdwd

Zrobił mi awanture bo

Polecane posty

Gość qdwdwdwdwd

rano o 9 wstalam i siadłam do laptopa... Powiedziałam ,ze jak chce niech sobie spi. normalne to jest?

miał rację , gnijesz az do 9 rano w barlogu, trzeba było o 7 wstać zrobić śniadanie , kawę zaparzyć , trochę sprzątnąc. i już rozmyślać co by na obiad swemu lubemu upichcić. swych praw nie czujesz kobieto!

racje miał ja za młodych lat o 5 wstawałam i skarpety cerowałam oraz gacie lubemu.potem sprzatałam,prałam i gotowałam oraz dzieci pilnowałam.A Wy siedzicie na kompach,do koscioła na msze tyłków nie ruszycie ! Rusz sie słonko,kup kapuchy i nagotuj gołabków z rosołem to ci mąz wybaczy !

Nie, też wstałam, zrobiłam sobie kawki i usiadłam do kompa :) Świat się nie zawalił.

qdwdwdwdwd Wcale mu się nie dziwie :) mój mąż na bank by zrobił to samo:) Jak go nie ma w domu to i owszem siadam coś robię uczę się zaglądam na kafe i td, ale na start sprzątam kurze i td, robię dzieciakom jedzonko, organizuje jakoś czas. Ale... jeśli mąż jest w domu to jak wstaje to mi nawet przez myśl nie przychodzi wstać i iść do kompa :D wtedy robię śniadanko, zmywam siadam oglądamy coś, idziemy na spacer potem obiadek, wspólne spędzanie a nie komputer... Takie moje zdanie. Przesada wstać i zaraz do kompa :) Jak by nie było jesteś kobietą i chyba masz jakieś obowiązki względem drugiej połowy jak i ona względem Ciebie :) ale co ja się wtrącam :) każdy ma inne zasady:)