Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusiaaa..

czy zostawic starzejach sie rodziców

Polecane posty

Gość alusiaaa..

mam ofere pracy w miescie odległym o 300 km rodzice choruja ale mieszka tutaj brat zaraz obok nie wiem co robic

Gość wertzuiop
wynajmi helikopter i dziennie jestes w domu

Gość lela***
Kuzynka miała podobny problem, z tym, że miała możliwość wyjechania za granicę (dobra, legalna praca) - wyjechała. Matka była pod opieką opiekunki (córka płaciała), no i dalsza rodzina zaglądała. Potem trzebabyło umieścić ciotkę w Domu Opieki bo wymagała opieki pielęgniarki całą dobę (liczne problemy zdrowotne, zanik mięśni itd). Kuzynka była jedynaczką. Ja jej nie osądzam, same nie wiem jak bym się zachowała w podobnej sytuacji. Ona miała jeszcze małe dziecko pod opieką, no i płaciła za opiekę nad matką, leki.

Gość a dzieci sobie
Zostawić, oni Ciebie wychowali i za ten trud Ty zapłacisz wychowując swoje dzieci. Nic im nie pomoże Twoja obecność a Ty masz za zadanie iść własną drogą, zresztą mają brata do pomocy jakby co.

Gość dr s.Fiutancja od Satanaela
a może lepiej podarować im paczke pavulonu

Gość a dzieci sobie
18:49 [zgłoś do usunięcia] dr s.Fiutancja od Satanaela a może lepiej podarować im paczke pavulonu x x Ty stary durniu, Tobie powinni ją podarowac. Myslisz, że jestes taki dowcipny, błażnie?

Gość Muka-buka
A jaką masz pracę na miejscu? Masz w ogóle jakąś? Czy sytuacja finansowa wygląda nieciekawie? Jak masz brata obok (i byłby w stanie wspierać Twoich rodziców) to ja bym radziła brać tę pracę. W razie czego zawsze możesz ich wesprzeć finansowo, zawsze możesz wrócić, przyjechać.

Gość alusiaaa..
na brata nie moge liczyc bo jak był mały to ojciec go lał pasem, a matka nie robila kanapek do szkoły :(