Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdjxjshfh2

Natręt!

Polecane posty

Gość fhdjxjshfh2

Moja córka na początku września miała wypadek. Potrącił ją młody kierowca, 19letni chłopak. Nie jechał jak wariat, nie był po alkoholu, po prostu niefortunny wypadek. Córka ma uszkodzone trzy żebra i złamaną nogę. Gdy była w szpitalu to ten chłopak ją odwiedzał, interesował się jej zdrowiem i w sumie to dalej to robi. Zdobył nasz adres i telefon i dzwoni, pyta, czasem odwiedza córkę. Ten chłopak bardzo się tym przejął ale no ile można. Córka za ponad dwa tygodnie będzie miała zdjęty gips i gorset ortopedyczny i już wraca do zdrowia powoli. Jak spławić tego chłopaka?

Gość hermita
potrzebny jeste flisak

Gość a co córka go nie lubi?
jakiś brzydki czy ułomny?

Gość kjfdsgwgtrs
wolałabyś żeby olał? Chłopak albo ma wyrzuty sumienia albo ppodoba mu się Twoja córka. Ile corka ma lat? Może sama go polubiła?

Gość fhdjxjshfh2
Córka ma 18lat. Chłopak nie jest brzydki, ani głupi ale mógł by już sobie dać spokój. Trudno stało się, teraz córka wraca do zdrowia i po sprawie.

Widzisz go tam O tam czai się natręt Alarm na wszystkich kanałach(x4) Słuchaj bo mam siłę którą Ci dam(x2) "Hauuś Jahuus Hauuś Hauuś Jahuu Jahuu" Słuchaj bo mam siłę którą Ci dam(x2) Znam taki przypadek jeden Ten natręt walił w tamte drzwi codziennie Jak wynika z doniesień po dziś dzień się tak dzieje Uważaj! Bo taki sam już może czaić się u Ciebie Sprawdź podziemie metr po metrze, piętro po piętrze On może czaić się wszędzie Słuchaj bo mam siłę którą Ci dam(x2) "Hauuś Jahuus Hauuś Hauuś Jahuu Jahuu" Słuchaj bo mam siłę którą Ci dam(x2) Znam taki przypadek jeden Ten natręt walił w tamte drzwi co prywatkę Poważnie od poziomu parter Nieustannie zgłaszał skargę Real life. Gdzie tequila? Gdzie bonetti? Gdzie tequila? Gdzie bonetti? Gdzie tequila? Idzie... Gdzie bonetti? Idzie... Słuchaj bo mam siłę którą Ci dam(x2) "Hauuś Jahuus Hauuś Hauuś Jahuu Jahuu" Słuchaj bo mam siłę którą Ci dam(x2) Widzisz go tam O tam czai się natręt Alarm na wszystkich kanałach(x4) Autoplay delay niech wzrasta 3 2 1 dla nas czas już nastał(x2) 3 2 1 kiedyś był tu eden kiedyś tylko dla siebie mieliśmy tu seven heaven kiedyś spokój był 100% pewien teraz vis a vis w tym sztucznym niebie Autoplay delay niech wzrasta 3 2 1 dla nas czas już nastał(x2) 3 2 1 kiedyś był tu eden kiedyś tylko dla siebie mieliśmy tu seven heaven kiedyś spokój był 100% pewien teraz vis a vis w tym sztucznym niebie Autoplay delay niech wzrasta 3 2 1 dla nas czas już nastał "Jaaaaaaaaauuuu"

Gość a moze corka jest nim
zainteresowana? na szczecie czasy w ktorych partnera wybierali rodzice juz minely, wiec musisz to przelknac

Gość fhdjxjshfh2
Córka jest dla niego po prostu miła, nie ma urazu czy coś ale żeby coś więcej to wątpię.

Gość żebyś się jeszcze nie zdziwiła
🖐️

Gość kjfdsgwgtrs
Boże jak ma 18 lat to da sobie rade sama, jak bedzie chciała go spławić to go spławi

Gość fhdjxjshfh2
A niby co ma mnie zdziwić?

Gość fhdjxjshfh2
Boję się, że ten łobuz pozbawi kwiatu mojego dziecięcia. :(

Gość fhdjxjshfh2
że co podszywaczu? :D

Gość fgfdsgdfsg
Mąż obiecał, że przegoni gnoja wiatrówką, ale ja nie ufam temu staremu dziadowi. :o