Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga 10000

ŁÓDŹ-makijaż permanentny - Katarzyna Kubiak-opinie

Polecane posty

Gość Grunia30
A ja się waham, nie wiem czy wybrać Łódź czy Koszalin... Chcę wiedzieć, że oddaje się w ręce profesjonalistki. Moja siostra mówi, żeby poszła do Pani Aleksandry Góreckiej, gdzie ona robiła sobie brwi i jest bardzo zadowolona z efektu, a znowu moja przyjaciółka stawia na Łódź. Co mi radzicie? :) Szukam porady!

Gość Lili47
Robiłam u pani Kasi we wrześniu ub.roku brwi i górne kreski, koszt 700 zł, po miesiącu poprawka bezpłatnie. Przed wykonaniem brwi dokładny rysunek, depilacja niepotrzebnych włosków i co chwila sprawdzanie w lusterku, czy tak się podoba, jeżeli nie poprawia rysunek. Zaznaczam,że jestem osobą grubo po 50-ce i bardzo niecierpliwą a pani Kasia spisała się doskonale.

Gość gość
Miałam robiony ostatnio dość nietypowy makijaż u Pani Ani w Bio Salon www.bio-salon.pl Sesja kobieta kameleon bardzo ciekawie to wyszło a kosmetyczna podołała zadaniu celująco :)

Gość Meja30
Ja jestem zdecydowanie bardziej za Koszalinem i panią Aleksandrą Górecką. Mam już do niej pełne zaufanie. To najlepsza linergistka w Polsce. Do każdej klientki podchodzi indywidualnie i z wyczuciem.

Gość Katarzyna Kubiak
Przypominam ,że powinny znajdować się tutaj opinię na temat prac Katarzyny Kubiak,a nie ogłoszenia . dziękuję i pozdrawiam

Gość gość magda
Kasia pracowała kiedyś u mnie jako szkoleniowiec. Bardzo dobry specjalista i jeśli mam okazję zawsze ja polecam. Mądra, skromna dziewczyna z świetnie wyuczonym zawodem. Poza tym co ważne bardzo lubi to co robi. Polecam wszystkim.

Gość Aleksandra Krzewinska
Ja u Kasi Kubiak robilam szkolenie z makijazu permanentnego 1,5 roku temu. Jestem bardzo zadowolona, poniewaz przekazala mi bardzo duzo informacji w sposob bardzo zrozumialy. Do dzis mamy kontakt, jesli chce zasiegnac opini na temat makijazu permanentnego to pisze do Kasi, ktora zawsze ma czas. Nigdy mnie nie zbyla i nie powiedziala, ze nie ma czasu. Polecam serdecznie

Gość Tak jakoś wyszło
Nie odważyłabym się robić makijaż permanentny.Nie ma jak być naturalną..Można poczytać bajery rowery, dlaczego nie? Jak takie jesteście wiarygodne, to dlaczego piszecie anonimowo?

Gość Urszula  babcia
Kochane kobietki- babcie 60+!!!!!! Jesli macie "słabowite" brewki i marne rzęski.... a chcecie ZAWSZE wygladac ładnie- to POLECAM odwiedzic p. Katarzyne Kubiak . Ja zrobilam w/w makijaz 30.IV....korekte mialam 29.V.2015. i mam SUUUUPER!!!!!Brewki i kreski sa delikatne i PIĘKNE!!!!!!WCALE nie maluje sie na codzień.Jesli chcecie sobie uproscic codzienne życie to SZCZERZE Wam POLECAM.....babcia 60+

Gość gość
Polecam Panią Kasię w 100%!profesjonalne podejście do klientki,precyzyjne wykonanie makijażu,zapewnienie klientce komfortu w postaci znieczulenia, i ciepła z kominka:) oraz milej atmosfery w salonie.Salon ma wyjatkowy,niespotykany klimat.Pani Kasia poprawiala mi brwi po znanym w Łodzi salonie do ktorego nie pojde nigdy wiecej!!brwi zrobila mi przepięknie.Bardzo dziekuje Pani Kasiu.Monika S.

Gość KFJ
Cześć Dziewczyny, i ja dołączyłam do zadowolonych Klientem Pani Kasi. Bardzo się bałam tego zabiegu, ale teraz wiem, że jeśli jest się u profesjonalistki to wszystkie obawy odchodzą na bok. Polecam każdemu usługi p. Kasi.

Gość gość
A ja nie polecam pani Kasi. Niestety w moim przypadku spartaczyła brwi i wszystko poprawiła mi Pani Aneta Budzińska -Dostatnia, która dla mnie okazała się być najlepsza.

Gość Magdaal
Pani Kasia profesjonalnie podchodzi do klientki. Staly kontakt i cena umiarkowana. Brwi niestety nie mam obu takich samych i barwnik szybko schodzi. Wiec juz nie przyjde, a szkoda, bo p. Kasia bardzo miła.

Gość gośćKatarzyna Kubiak
Witam serdecznie:) każdy kto korzysta z moich usług wie,że jeśli coś jest nie tak to dzwoni i umawiamy się na kolejny zabieg. Ode mnie nie zależy przyjmowanie się pigmentu. Ma na to wpływ wiele czynników. Jeśli chodzi o to czy makijaż jest prosty czy krzywy ?.... To zawsze jest rysunek który każda klientka akceptuje lub nie. Jeśli ktoś nie akceptuje to rysuje do momentu kiedy będzie super. Zawsze można do mnie zadzwonić i porozmawiać. Pozdrawiam serdecznie:) Katarzyna Kubiak

Gość gość
Serdecznie polecam salon Permanent Beauty Studio Weronika Krystera w Łodzi, Pani która się tym zajmuje robi rewelacyjne brewki, świetny kontakt z klientem i oczywiście fach w ręku. Zostawiam linka do strony poniżej https://www.facebook.com/WeronikaKrysteraPermanentBeautyStudio/?fref=ts No po prostu rewelacja, robie brewki już od jakiegoś czasu i na lepszą lingeristke nie mogłam trafić :) Numer Do tej Pani to 791-856-910

Gość gośćds
Ja robiłam w" best brow "w łodzi Polecam :)

Strasznie bałam się tego zabiegu i miałam mnóstwo wątpliwości. A co, jeśli efekt będzie przerysowany, jeśli mi się nie spodoba?! Chciałam odwołać ten zabieg setki razy, tłumaczyłam sobie, że luzzz, będę malować te brwi, jak umiem, przecież tragedii nie ma. Wysyłałam setki zapytań do gabinetu i przede wszystkim do Małgorzaty Boroń . Wypytywałam, jaki jest efeky , czy bardzo boli. W końcu zdecydowałam sie na zabieg i??? Czy jestem zadowolona? Tak, na 100% . Trochę wkurzają mnie też przerwy pomiędzy narysowanymi włoskami. Wiecie, to jest tak, że ja wiem, że te włoski są narysowane, ale koleżanki (patrząc z bliska) myślały, że to moje własne. Mąż natomiast zupełnie nie zauważył zmiany… tak że tak

Gość Paulins
Pani Kasia to niezwykle profesjonalna osoba ktora wykonuje piekny i naturalnie wygladajacy makijaz permanentny. Razem z mama korzystamy z uslug Pani Kasi juz od jakiegos czasu i obie jestesmy bardzo zadowolone z efektow. Polecam goraco!!!

Gość gość
Nie korzystałam niestety, ale jeśli mowa o makijażu permanentnym w Łodzi to mogę polecić panią Anettę u której stale go robię http://anetta.com.pl

Gość Oszukana
Dnia 9.02.2013 o 22:26, Gość KZZ napisał:

NIE POLECAM, osoba bez zdolnosci manualnych.

W tym główny problem. Do tego bezczelna oszustka. Dostalam Voucher na 500 zł do wykorzystania w salonie, nie zgodzilam sie na zabieg brwi ponieważ prace ktore wykonuje ta Pani są dla mnie paskudne. Sądziłam ,że nie można popsuć kresek, otóż nie wiele jeszcze o życiu wiem - można. Prosiłam o zwrot różnicy w cenie jeśli nie wykorzystałam 500 zł na brwi. Otrzymałam informację,że kreski kosztują 490zł. Szkoda,ze tylko dla mnie. Teraz ta Kobieta wypiera się,że w życiu u niej nie bylo takich cen. Pani Kasiu - podać nr konta ? Czekam na zwrot.

Gość Aneta 548

Ja również robiłam brwi u Pani Kasi i to byla najgorsza decyzja w moim życiu, Pani w salonie w którym byłam potem musiała się sporo namęczyć aby je poprawić, POLECAM!!  SIMPLE BEAUTY CENTER, teraz jestem mega szczęśliwa ❤️