Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po przemysleniu tematu odpowie

pytanie do kobiet z obwisłymi piersiami

Polecane posty

Gość po przemysleniu tematu odpowie

no bo ja takie mam (pocieszam sie ze przed ciąża były super) tak mysle ze przez mezem sie nie wstydzę bo urodziłam JEGO dziecko no sory batory cos za cos ale mysle ze przed innym facetem bym sie wstydziła (taka syt teoretyczna oczywiscie jesli chodzi o innego)

moje przed dwoma ciazami byly sliczne:) nie to zebym byla nieskromna ale naprawde piersi mialam super Teraz nie jest zle , gdyby nie rozstepy pewnie bym nie narzekala Jesli chodzi o innego faceta mysle zebym sie nie wstydzila bo podobno oni inaczej patrza na nasze ciala niz my:)oczywiscie to tylko taka syt teoretyczna:)

Gość ja to moze nawet nie
przed mezem. Nie lubie swojego ciala juz. A jak ja go nie lubie to tym barziej nie lubie sie pokazywac mezowi :(

Gość HfsNogdf
A gdzie tu pytanie ???

Gość week of view
a duze masz piersi?

Gość a ja...///
zrobiłam zmniejszenie i podciągnięcie biustu i po 3 latach blizny są niewidoczne a piersi okrągłe i ładne ( z rozmiaru E do C)

Gość TFFYFDYR6476
a ja.../// POKAŻ DLA PRZYKŁADU

Gość a ja...///
ta, na pewno będę wstawiała zdjęcie swoich cycków na forum, na głowę nie upadłam. Wierzyć nikt nie musi, ale blizna jest pod piersią w naturalnym zagłębieniu i jej nie widać i wokół brodawek i też ich w ogóle już nie widać ( wcześniej była różowa otoczka) A biust mialam na serio okropny.

Gość a ile placilassss
a ile dawlaas za operacje?

Gość a ja...///
dałam trzy razy chirurgowi w grote nestle i dwa razy obciąganko zrobilam ordynatorowi. Namęczyłam się ale warto było :)

Gość a ja...///
6 tys

Gość eeeeeeee????????
"( z rozmiaru E do C)" co to za bzdury? nie ma czegoś takiego jak rozmiar E czy C (a jak się ma dobrze dobrane staniki to takie 75E oznacza piersi "do ręki".

Gość mój subiektywny ranking
Eeee-to nic nie wiesz :O rozmiar MISECZKI to A,B,C itd. A cyfry 75,80,85 oznaczają obwód pod biustem...

Gość Livia_85
no sory batory cos za cos - ja akurat jestem jeszcze na takim etapie, że wolę mieć ładne piersi niż dziecko. Mam nadzieję, że kiedyś mi się to zmieni.

Gość eeeeeeee????????
To ty nic nie wiesz, sama litera to nie rozmiar, miseczka D może być większa niż F, to zależy od obwodu: http://www.maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3Aczy-miseczka-d-jest-bardzo-dua&catid=35%3Aartykuy&Itemid=71&lang=pl A tak wygląda to ogromne "E", które trzeba było zmniejszać: http://balkonetka.pl/katalog/size/75E http://balkonetka.pl/katalog/size/65E

Gość cyc jak nic
Moje piersi po ciąży zrobiły się mniej pełne,ale nie można powiedzieć,że są obwisłe. Ale może dlatego,że ja piersią nie karmiłam-nie miałam pokarmu...A piersi mam naprawdę duże.

Gość ale niestety
współczuje obwisłych piersi ,ja mam jeszcze ładniejsze niz przed ciaza ale tylko dlatego,ze od kiedy mi urosły to dbałam o nie odpowiednio rano i wieczorem,używając specjalnych kremów i masażu a wy myslicie,ze wszystko samo wraca do normy,niestety cudów nie ma!jesli nie zadbałyscie o to przezd ciaza,to potem wam tylko zwisy zostają

Gość Livia_85
ale niestety - jesteś moją nadzieją na przyszłość :)

Gość baskimama
Dbanie o biust to przede wszystkim noszenie perfekcyjnie dobranych biustonoszy (a 80% kobiet takich nie ma!), kremy czy masaże nic przy braku dobrego stanika nie dadzą.

Gość breathlesss
wy chociaz macie biusty po dziecku ja nawet nie mam dzieci a biust mam okropny, taki mialam zawsze w stylu zwisow uszy spaniela, duze brodawki, cyc rozchodzi sie na boki, nosze dobrane staniki (mieszkam w uk i tutaj wybor jest na serio super i sa babki w sklepach ktore pomagaja dobierac), cwicze, smaruje sie balsamami i nic, cyc jak wisial taki wisi...przez to mam niezle zahamowania przed spotkaniami z mezczyznami....pare razy zdazylo mi sie zerwac z facetem jak tylko mialo dojsc do zblizenia bo balam sie ze go moje zwisy obrzydza

Gość ale niestety
też prawda!ja po prostu uwielbiam swoje piersi i nie tylko ja he he dlatego poswiecam im duzooo uwagi

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jak geny do dupy to żadne kremy nie pomogą.

Gość baskimama
breathlesss, a śpisz w staniku? :)

Gość fffffffdsssaa
ja mam obwisły cyc jak nic :( a kasy na opracje nie mam, bo poszłabym bez astanowienia.

Gość ale niestety
rozczaruje cie ale zadne spanie w staniku nie pomoże,wrecz jest niewskazane,co ty piszesz>?spisz w staniku?nie wierzę!!!!!

Gość breathlesss
spalam dwa tygodnie w sportowym i nie wytrzymalam, strasznie nie wygodnie, niby stanik miekki, ale nie moglam usnac jak go mialam na sobie,

Gość Livia_85
Dziewczyny, a gdzie można znaleźć stanik o rozmiarze np. 65C??? Niby powinnam taki nosić, ale nigdzie takiego nie widziałam. Wszystko co widzę zaczyna się od 70.

Gość baskimama
To spróbuj koszulek/topów do spania w wbudowanym "stanikiem", fajne ma Lepel, niezłe Bravissimo. Albo w ogóle jakiejkolwiek koszulki, byle przylegającej na biuście i trzymającej piersi tak, żeby się nie "szwendały" ;) Livia_85: firmy Ewa Michalak, Audelle (w ang. sklepach ta marka nazywa się Lepel), Onyher (marka i sklep), może też coś z Agio (są np. w sklepie Noszebiustonosze), może w Esotiq też.

Gość Livia_85
Dzięki, rozejrzę się. ;)

Gość breathlesss
sprobuje tej koszulki ale czy to cos rzeczywiscie zmieni? ksztalu biustu raczej nie, do tego mam rozstepy, nigdzie indziej nie mam tylko na biuscie, nie wiem od czego, nigdy nie bylo tak ze nagle schudlam, jak juz pisalam dziecka tez nie rodzilam, czemu natura jest taka okropna :(((