Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spontaniczna ryzykantka.

Nasze IQ i nasze dorosłe życie

Polecane posty

Gość spontaniczna ryzykantka.

są tu osoby z IQ 130 wzwyż? Jak/ czy to się przełożyło na wasze życie?

Gość jobek66
nijak mam dysleksje przez to były problemy w szkole z języków do tego chyba ludzie głupsi mają lepiej w życiu

Gość iq ma raczej niewielki wplyw
bardziej licza sie takie cechy jak: tupet, spryt i determinacja ­ ...a nade wszystko: warunki startowe i znajomosci:classic_cool:

Gość w tych testach internetowych
to chyba prawie każdy maI IQ w okolicach 130,jak ktoś ma mniej to nie najlepiej z nim,a ciekawe zrobił sobie profesjonale badania

Gość Stary_pasztettt49
dajcie linki do jakichś testów na ynteligencję ale nie do takich gdzie po umysłowym wysiłku trzeba jeszcze wysąłć sms-sa za 10 zł

nie znam nikogp kto badał sobie profesjonalnie IQ

Gość Rozbitka niedobitka.
przecietne ig wynosi 100, ma go wiekszosc populacji wszysto co nizej to jakies niedobory umyslowe, a im wyzej tym lepiej ale lepiej nie miec zbyt wysokiego takie 150-200 to czesto friki maja

Gość aaaaaaaaaaaaaadsdswd
z idioty zrobisz wazna persone jelsi bedziesz mial znajomosci:)

Gość jobek66
ja miałam test taki przez psychologa i mi wyszło 153 a robiłam kiedyś taki z samymi obrazkami w necie wyszło mi 170 coś więc raczej to się nie pokrywa z drugiej strony ponoć te testy gówno mierzą a nie inteligencje do tego też jestem psychiczna :(

poza tym profesjonalne testy na inteligencję przeprowadzane są w warunkach całkowitego poczucia bezpieczeństwa,tak się w życiu nie da korzystać z IQ,więc co komu po nawet dość wysokim,jak z różnych środowiskowych przyczyn tego nie wykorzysta,bo będzie znerwicowany,czy rozkojarzony

Gość sinisterka__
ja mam 140, zawsze byłam dobra w łamigłówkach, a po powrocie z przedszkola, czy szkoły, non stop układałam puzzle albo scenariusze filmowe z zabawkami w roli głównej jednocześnie nie dogaduję się z ludźmi i po części się ich boję, więc nie wiem, jak to jest.

Gość monka orkiszowa
niestety to sie nie przeklada na zycie, moze byc latwiej z nauka, ci z nizszym iq maja trudniej z nauka ale to nie znaczy ze nie moga sie nauczyc, robili takie badania na szczurach- usuneli jakas "klepke" szczurkowi ale byl tresowany i okazazalo sie ze nie odstaje od resztym, dzieki treningowi, tak jest tez z ludzmi takze iq nie ma tu znaczenia a srodowisko, wychowanie, dyscyplina, systematycznosc, cwiczenie czyni mistrza nie odwrotnie nie wlaczam w to chorych ludzi z ciezkim porazeniem umyslowym, ale normalny "głupek" moze wszystko, potrzebuje jedynie odp warunkow do kiełkowania

Gość jobek66
"układałam puzzle albo scenariusze filmowe z zabawkami w roli głównej jednocześnie nie dogaduję się z ludźmi i po części się ich boję" ja też się tak bawiłam :D a ludzie mnie zazwyczaj irytują to tak jak rozmawiać z kozą

Gość przez stres mi malejeeeeee
moje 130 z hakiem u psych a w necie 160-170 mi wychodzilo, narodowy test zdalam na 170

Gość przez stres mi malejeeeeee
moje 130 z hakiem u psych a w necie 160-170 mi wychodzilo, narodowy test zdalam na 170

Gość tcretcdyt
jabek66 ciekawe jak się innym z tobą rozmawia zastanawiałaś się nad tym?

Gość jobek66
mają mnie za chama albo debila :D zależy od rozmówcy