Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo pójdę z torbami

ile płacicie czynszu za mieszkanie?

Polecane posty

Gość zaczynaminwestowac
105m2 czynsz plus remonty ogrzewanie co miesiac 670zl mieszkanie własnosciowe w wiosce ;/

Gość gość
240 e nowy dom.3 sypialnie.Salon itp.ogrodek.

Gość gość
nie płace czynszu bo mam własnościowe mieszkanie

Gość gość
w PL za domek 84m kw wlasnosciowy ale szeregowy wiec MUSZE nalezec do wspolnoty, MUSZE miec zarzad jakiejs zlodziejskiej spolki i MUSZE placic im kase, place 394zl.. nie mam pojecia za co, bo nic sie tam nigdy nie zmienia.... w UK za wynajem mieszkania jednopokojowego jak zaczynalam placilam 330f... 2 lata temu kupilam w okolicy dom, rata (na 10 lat) z prądem i woda = 760f. i tyle,zadnego dodatkowego czynszu wiecej, nic. a domek 2 podwojne sypialnie i salon. domek tak samo szeregowy jak w polsce kto mieszka w uk ten wie, jak przewaznie domki tu wygladaja ;)

Gość gość
1200 zł za 150 m to nie jest tak źle w porównaniu z moimi opłatami gdzie mieszkam w starym bloku w małym mieście i przy 41,25 mam opłaty 846,00 bez mediów to jest niestety wspólnota mieszkaniowa,miało być wszystko zrobione,a nie ma nic tylko są czynsze podwyższane.Taki przykład mieliśmy pozakręcane jednej zimy grzejniki i za to podobno mieliśmy największy rachunek tak twierdziła osoba ,która na ciągle oszukuje ze wspólnoty. Pozdrawiam

Gość gość
to gdzie wy mieszkacie? Na wsi ? W moim mieście kawalerka mała , okropnie zrobiona za1800 zł conajmniej i to 30m2 .

Gość gość
No ale ja mieszkam w Gdyni wiec wiecie :)

Gość gość
200zl za 20m malopolskie

Gość gość
29m nie 20

Gość gość
50m2 mieszkania 2 pokoje, blok z wilekiej plyty. 360zł w tym zaliczka na gaz ogrzewanie i wode zimna/ciepla.

Gość Kasia gość
Bielsko-Biała . Niski 4 piętrowy blok z wielkiej płyty. Mieszkanie dwupokojowe, niecałe 40m2 i złodziejski czynsz w wysokości ok 450zł miesięcznie. To jakieś złodziejstwo. A czynsz podwyższany już standardowo co pół roku. Jak się tam wprowadzałam w 2011 to czynsz wynosił 220zł. Nigdy bym nie pomyślała, że w ciągu 7 lat będę płacić więcej o prawie 120% :/ :/ :/