Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do was...

Może któraś zna odpowiedź???

Polecane posty

Gość pytanie do was...

Poroniłam ok 8 tyg ciąży. Znaczy nie wykryli bicia serca dziecka. Histopatologia wyszła ok. Nic nie znaleźli. Czy to znaczy, że z dzieckiem było ok i wina w czymś innym leżała? Czy jakby była wada genetyczna czy np. cytomegalia, toksoplazmoza to by histopatologia to stwierdziła?

Gość ale niestety
przyczyny poronienia tak wczesnej ciazy raczej nie znajdziesz.najczesceij jet nia wada genetyczna płodu i organizm sam dokonuje selekcji

Gość pytanie do was...
Ale mi chodzi o to czy histopatologia by wykryła wadę genetyczną zarodka lub zakażenie bakterią lub wirusem. Nie wiem na czym to badanie polega i co może wykryć...

Gość ale niestety
zazwyczaj nic nie wykrywa,poszukaj na forach o poronieniach

Gość ale niestety
zazwyczaj nic nie wykrywa nie było akcji serca czyli co?puste jajo płodowe?czy obumarła

Gość pytanie do was...
obumarła. Dzidziuś był ale serce nie biło. Zastanawiam się czemu. Niby zdrowa jestem a tu już drugi raz taka przykrość.

Gość ale niestety
naprawde przyczyn mogło byc wiele,np infekcja z pozoru błaha rzecz a jednak współczuję i powodzenia

Gość pytanie do was...
dzięki :-) Teraz z mężem postanowiliśmy się nie przejmować. Jak będzie to będzie. Nawet testu nie zrobię. Nie ma sensu. Do lekarza też chyba w późniejszym terminie pójdę. Z drugą ciążą się przejmowałam, latałam do lekarza z najmniejzym bólem. Wcześniej zrobiłam wszystkie badania a i tak nic z tego nie wyszło.