Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATARZNNKAH

Lotnisko STANSTED BARDZO PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość KATARZNNKAH

witajcie kochani , mam prosbe ! Bardzo prosze niech ktos mi powie krok po kroku jak wchodze do lotniska gdzie mam isc jesli tylko mam bagaz podreczny z karta pokladowa? na ktorym pietrze . Jak sie poruszac "?Dziekuje

jedziesz do góry z parkingu, tam wszystko będzie już pisało. Wcale nie jest tak ciężko się połapać, najtrudniej jest po przejściu na strefę bezcłową ;) Nie martw się, sama się zdziwisz jak łatwo idzie wszystko znaleźć. Mogę Ci tylko powiedzieć, żebyś szła do samego końca, bo tam są odprawy.

Gość KATARZNNKAH
dziekuje Kochana :) Tej kontroli bezpieczenstwa sie nie boje . Bo wiem ze bezposrednio tam musze sie udac , ale boje sie tej drogi do odprawy na samolot .. wlasnie przez strefe bezclowa, Nie rozmawiam po angielsku jestem na wakacjach w uk i stad moja obawa . Czy istnieje szansa zebym sie zgubila? To jak wejde do lotniska gdzie mam isc na prawo na lewo? do tego punktu gdzie sie paski zdejmuje i bagaz przeswietlaja? a potem jak znajsc ten gate ? na tablicy? zawsze wyswietlaja od razu czy trzeba czekac? przepraszam Cie ze mam tyle pytan ale w polsce mama ze mna leciala i bylam tak podekscytowana ze nie bylam wstanie sie skupic na patrzeniu co i gdzie .

Ciężko mi to wytłumaczyć, może wejdź na stronę lotniska, tam są mapki (http://www.stanstedairport.com/stansted-airport-guide/airport-maps) a po "drugiej stronie" jest małe zamieszanie, bo dużo ludzi i sklepów. Patrz na ekrany, i czekaj aż znajdziesz swój lot razem z numerem(czy nazwą) stanowiska z którego odlatujesz. Na pewno nie tylko Ty będziesz czekała na to, więc jak tylko się pojawi, to ludzie zaczną iść w tym kierunku, idź za ludźmi ;) I patrz na tabliczki, są dobrze oznaczone strzałkami w którym kierunku są dane stanowiska. W sumie najgorzej jest właśnie szukając tego stanowiska, ale jak będziesz uważna to gładko pójdzie :)

Gość KATARZNNKAH
dziekuje Ci pieknie ! , jestes kochana mam nadzieje ze pojdzie mi lekko:) Pozdrawiam!:)