Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda piegowatość.

Jaka była najwredniejsza rzecz jaką zrobiłyście chłopakowi?

Polecane posty

Gość ruda piegowatość.

Mój chlopak jak jeszcze nie był moim chłopakiem, był klasową ofiarą i wszyscy mu dokuczali i go gnębili :classic_cool: Pewnego dnia, gdy został po raz kolejny upokorzony przez klasowych samców alfa(i przeze mnie w sumie też :classic_cool:) podeszłam do niego, przeprosiłam i zaczelam go pocieszać mówic żeby sie nie przejmował i że dla mnie on jest miszczu i on mi uwierzył po czym nagle drwiąco krzyknełam mu w twarz "żartowałam lamusie!" i kopnęłam go w kostkę i pozegnałam drwiacym śmiechem. :classic_cool: A dziś jest pozbawionym kompleksów facetem a ja jego dziewczyną, ale zaskakujace są ludzkie losy :classic_cool:

Gość Złośliwa torunianka
Chyba to jak, mieszkając już w Toruniu, wyjechałam bez słowa do Warszawy. Nadmienię, że nie było to spowodowane niczym

Przywaliłam mojemu ex-chłopakowi pilotem od telewizora w łeb - z odległości i z rozmachem. :classic_cool: To musiało boleć. Byłam młoda i głupia. Wyszedł bez słowa a ja się śmiałam w głos. :o Ale wrócił ;) Za to mama wzięła mnie wówczas na rozmowę wychowawczą :classic_cool: :D 🖐️

Gość Złośliwa torunianka
Ech, walnełam się w pisaniu- mój wyjazd niczym nie był spowodowany- on był kompletnie bez winy :) Ale wybaczyl

Gość Ajklla
Do autorki, ja myslę, że jestes ofiara podstepu. Takie głebienie ze szkoły niegdy nie da się zamazać w pamięci...chłopak jest z tobą bo chce się zemścić. Zadźga cie w najleoszym razie

Gość vbnmm,,
połamałam mojemu chłopakowi nową fifę ;)

Gość zeta1
chapnelam dzide jego koledze na jego oczach :) wiem zboczona jestem