Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostaryczka

materac gryka-kokos- twardy jest?

Polecane posty

Gość kostaryczka

powiedzcie mi proszę dziewczyny!

Gość kostaryczka
plisss!

Gość lkjkj
W porównaniu z czym? Z piankowym - twardy. Z tapczanem, który ja miałam jako dziecko w latach 80-tych - super miękki :). Najlepiej przejść się do sklepu i pomacać :)

Gość kostaryczka
w porównaniu ze sprężynowym... kupiłam córce taki na sprężynach bonelowych ale to gówno miękkie jest jak poduszka prawie... :(

Gość lkjkj
Aaa, to w takim razie ten, który mam jest bardzo twardy. Pod moim dzieckiem wcale się nie ugina, ale waży tylko 12kg, nie wiem jak jest z większymi materacami i cięższymi dziećmi.

Gość kostaryczka
dzięki :) ja potrzebuję rozmizr 140x70, a córa ma ok 15 kg-myślisz, że dz radę?

Gość lkjkj
Myślę, że spokojnie. Ale na wszelki wypadek jednak sprawdziłabym w sklepie. Przez internet bym chyba nie kupiła.

Gość inzynier serwisowy//zablok
wbrew opiniom twarde materace są be!!!!!! I każdy lekarz ci to powie. SKĄD SIE WZIEŁO W POLSCE TAKIE COŚ ? Kiedyś słyszałem zę niby dawniej na siennikach spali i kręgosłup nie bolał. Przecież to gówno prawda. Nie bolał bo a) Do szkoły nie niosłaś 20KG ( tyle ważył mój najcięższy plecak w technikum) biblioteka, lap itd. Ale nawet 7 latki mają już po 5 - 7kg. b) nie siedziałaś przed kompem po 4 h dziennie tylko wychodziłaś na dwór. Miękki materac m.in wpływa na tonus mięśni. I każdy lekarz ci powie że najlepszy jest miękki strefowy. Taki 80cm grubości.

Gość kostaryczka
ale moja córka jeszcze nic takiego nie robi - ma 3 lata - a kręgosłup jej się krzywi, więc... kupię jej siennik ;)

Tia.. siedzi albo przed tv albo przed kompem :P TAKIE CZASY KRĘGOSŁUPY + OKULARY + hiv, aids i dziwki no ale to mentalność Jak patrze na matki które cały dzień puszczają dziecku bajki to mnie holera bierze. Mam taka sąsiadkę. Dobrze że teraz do przedszkola poszła. A tak to non stop bajki.

wkurwiłem sie.. Takie matki powinno za kawe w kajdany z tydzień przed tv i jakąś głupią bajkę. Z jakąś wkurwiającą melodią.