Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestempopieprzona

Co mi jest?pomoze ktos?

Polecane posty

Gość Jestempopieprzona

Nie mam w sobie uczuc,milosci do kogos.umiem sie tylko uzalezniac,wchodziic w toksyczne relacje.nie jestem w stanie sie na niczym skupic,nie jestem w stanie sie uczyc,ciagle chodze rozkojarzona,jestem skupiona tylko na tym by nie czuc wewnetrznej pustki i bolu.i skupiajac sie na tym czuje sie zajebiscie szczesliwa-gorzej jak musze cos robic.spie po 12h i jestem wykonczona.zdarza mi sie uciekac w alko i lekkie narkotyki(dmx) ale nie jestem uzalezniona.mam napady kompulsywnego jedzenia,samoocena mi skacze,mam osobowosc borderline(wstukajcie sobie w google) to dokladny opis mnie.dziwnie sie dzisiaj czuje.

Gość Jestempopieprzona
Jestem tez kleptomanka,mitomanka,manipulantka,nie mam zadnych wyrzutow sumienia,boje sie jedynie ze jakis moj przekret sie wyda.nie obchodza mnie uczucia innych,ale doskonale umiem wczuc sie w czyjas sytuacje.to jest jeszcze choroba (biorac pod uwage to,ze mam osobowosc borderline) czy taki charakter?

Gość agata-----
za duzo sobie przypisujesz problemów, sama sobie wkrecasz, nie rozwinelas w sobie emaptii, litoscii, a jestes wrazliwa na krzywde zwierzat?

Gość Jestempopieprzona
Ale ja jeszcze malo o sobie napisalam.mam empatie do zwierzac i to ogromna,nie moge patrzec na ich krzywde.kiedys ruszala mnie krzywda ludzi a teraz sa mi kompletnie obojetni.

Gość House
co to jest dmx

Gość House
to jest przyszla zabojczynii zlodziejka w glanach itd

Gość House
ile masz lat dmx syrop na kaszel kupuja malolaty

Gość Jestempopieprzona
Narkotyk.nie jestem zabojczynia:o zabijac mi sie nie chce,nie mam tyle sily.krasc to kradne od przedszkola,nalogowo ale staram sie kontrolowac.

Gość Jestempopieprzona
Nazywaj to sobie jak chcesz,gowno cie obchodzi ile mam lat.jedyny latwo dostepny i nie spieprzy mi organizmu ani nie uzalezni.nie bede sie babrac w herze i amfie

Gość Jestempopieprzona
No powiedzcie czy to przez borderline czy po prostu mam taki charakter