Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inessa20

nienawidze Tuska

Polecane posty

"15:38 we wszystkich krajach Unii sa podnoszone granice wieku emerytalnego. tego nie wymyślił Tusk." -----> wierutne kłamstwa! a Hollande we Francji nawet chce obniżać wiek emerytalny spowrotem do 60 lat, jak było przed Sarkozym!

Gość strzelczyni
kurde, dlaczego ten topik jeszcze wisi? żartowałam oczywiście, do nikogo strzelać nie będę :) uprzejmie proszę policje do nie budzenia mnie o 6 rano :classic_cool:

Gość strzelczyni
wolę o 9 rano :classic_cool:

Gość strzelczyni
karabin i ostrą amunicję mam schowane w piwnicy, tak na wszelki wypadek:classic_cool:

Gość Tusk powinien jeździć na wózku
Ja też nie strzelam do nikogo i nie zamierzam, ale życzyć dyktatorkowi wózka mam prawo, za to jeszcze nikogo nie aresztowali :D

Gość wiek emerytalny Francja
Rząd francuski przedstawił projekt obiecanego przez Francois Hollande'a w czasie kampanii przed wyborami prezydenckimi skrócenia o dwa lata wieku przechodzenia na emeryturą. W rzeczywistości skorzysta z tego nie więcej niż 100 tysięcy osób. Plan przewiduje możliwość wliczenia do wysługi lat o pół roku więcej niż dotychczas urlopu macierzyńskiego w przypadku matek co najmniej dwojga dzieci. W tej chwili uwzględnia się rok. Nowy przepis dotyczyć będzie osób, które rozpoczęły pracę zawodową w wieku przed dwudziestym rokiem życie, ale które płaciły składki emerytalne przez co najmniej 41 lat, dalej ludzie w starszym wieku, które od dawna żyją z zasiłku dla bezrobotnych. Tym samym nie może być powrotu do powszechnego obniżenia wieku emerytalnego, który ekipa poprzedniego prezydenta wydłużyła ze względu na sytuację gospodarczą i demograficzną Francji. W 2010 roku dziura w budżecie przeznaczonym na emerytury wyniósł 32 miliardy euro. Trzy miliardy euro - cena przedsięwzięcia ma być pokrywana z podwyższonych stawek płaconych przez pracowników i pracodawców. Nowe projekty budzą niepokój w Brukseli ze względu na deficyt Francji.

Gość To jest chore co się dzieje
Tusk jak i cała banda polityków do dno i wodorosty.Oni sobie tylko słodko pierdolą między sobą żeby myśmy sobie myśleli że oni się nie lubią i każda partia chce dobra dla Polski.Prawda jest taka że oni nic nie zrobią bo żeby coś zrobić to trzeba by się cofnąć 20 lat wstecz czyli do czasu w którym Polska jeszcze coś posiadała.Dzisiaj wszystko jest sprzedane, młodzi przedsiębiorcy plajtują bo zamiast ludzie kupować Polskie produkty to wolą iść do supermarketu i kupić chińskie.Polska jest sprzedawana i rozkradana na wszelkie sposoby.Ludzie tyrają jak woły za pensję 2000brutoo z tego 50%. zabiera im chory system ZUS, biedujemy i staramy się przeżyć od 10-10tego a oni kurwa sobie dostają po 20tyś na głowę + na biura + ich prawo nie obowiązuje + darmowe przejazdy + loty + wczasy + pałace + hotele itp itd...To kraj gdzie absurd goni absurd.Sam jestem młodym przedsiębiorcą i widzę co się dzieje, widzę jak Polska robi gówno z mózgiem Polaków, odczuwam to na każdym kroku. Ile miałem sytuacji w pracy gdzie klienci wolą kupić chińskie gówno w markecie za 5zł niż u mnie dobry krajowy oryginalny produkt który posłuży latami za 20zł i jeszcze mi plują w twarz i wyzywają od złodziei, mnie czyli młodego Polaka który ciężko pracuje żeby zarobić na swoje utrzymanie i żeby te stare dziadki które po mnie jadą miały z czego pobierać emeryturę.Ten kraj to autodestrukcja, tutaj nic się już nie zmieni a będzie jeszcze gorzej.

Gość wiek emerytalny Francja
Rząd francuski przedstawił projekt obiecanego przez Francois Hollande'a w czasie kampanii przed wyborami prezydenckimi skrócenia o dwa lata wieku przechodzenia na emeryturą. W rzeczywistości skorzysta z tego nie więcej niż 100 tysięcy osób. o o o Wielbiciel znowu zrobił z siebie idiotę. Jak zwykle.....:D

Gość Tusk powinien jeździć na wózku
Wystarczy że jakiś pirat drogowy jadący pod wpływem walnie z całej siły w limuzynkę w której będzie siedział niezapięty pasami Tusek - dyktatorek! Nawet jak go karetka odwiezie na intensywną, a będzie miał kręgosłupek pocharatany w kilku miejscach to już NIGDY nie stanie na nogi, nie zarucha, nic samodzielnie nie zje, tylko zdechnie przykuty do łóżka :D Tego mu życzę z CAŁEGO serca! :D

Gość ja tez............///
tez go nienawidze ale takie czasy, ze trzeba uwazac co sie pisze na necie !!!

Gość ani grosza z mojego podatku
"Faktycznie, najlepszym lekarstwem na tą mendę byłby jakiś poważny wypadek samochodowy, żeby go uratowali, ale całą resztę życia przejeździłby na wózku - to by dyktatorka nauczyło !!" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxX POJEBALO WAS? Chcielibyście płacić za jego rehabilitacje i inne pierdoly wózkowe przeciez wszystko szło by z podatków! żeby nie miał co jeść i był zmuszony do zebrania, powinien być wygnańcem Polacy powinni go pogonić z tego kraju na zbity ryj

Gość a ja mysle ze tusk
jest masonem bo masoni od wieków niszczą polskie i Europe oni sa odpowiedzialni za rozbiory polski za wojnę domowa w meksyku i wiele innych spraw

Gość uui7
a ja mysle ze tusk jest skurwielem

Gość Ja pierodle OOO
Taki pytanie do kogoś powyżej, jak mógł się sprawdzić system płacenia za drugi kierunek, skoro obowiązuje on dopiero od przyszłego roku:O?

Gość uui7
bo to jakis głąb pisał

Gość 09876
Tusk i cały jego dwór to kłamcy i blagierzy do potęgi ale nie wolno nikomu życzyć śmierci ani kalectwa.

Gość dfgghhh
ja tez go nie lubie, sprzedajny gnojek

Gość uui7
faktycznie smieszny jesteś

Gość gość
Ludzie przejrzyjcie na oczy .Tusk to zdrajca .Sprzedał Polskę i bedzie chciał to zrobić po raz kolejny

Gość gość
dziś te, a za ile sprzedał i komu, są jakieś faktury? może zamiast głupoty pisać, lepiej trochę pomyślec?