Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuciapka111

Panowie ogarnijcie sie! :/

Polecane posty

Gość kuciapka111

chwile temu przegladalam profile facetow od 30-35 lat , lubie starszych, dojrzalych, zadbanych mezczyzn ale to co zobaczylam to masakra :O spasieni, niehlujnie ubrani, lysiejacy, niezadbani.. :( dbajcie o siebie wiecej! jak mozecie bezczelnie krytykowac kobiety tutaj? wiekszosc w tym wieku jest piekna i zadbana.. ba, nawet te po 40 sa. mam 2 znajomych z Wloch, jeden 31 lat, drugi 35 i wygladaja swietnie na ten wiek... a Wy? do 30stki jest spoko a po.. ech szkoda gadac :(

Gość kuciapka111
Wlosi to nieciapaci idioto :) a Ty wez cos z tymi odstajacymi uszami zrob i zakolami bo z takim wygladem nigdy sobie nie podu,pczysz :)

Gość Lady Diva 68
Mam to w dupie. Koniec tego durnego świata blisko. Wam tez radzę nie przejmować się. Można też wziąć sznur i hak znaleźć.

Gość Kosmita z reklamy
kuciapka, skąd jesteś?

Gość kuciapka111
Kosmita z reklamy a dlaczego pytasz? :)

Gość kuciapka111
musialam to napisac. tak mnie ciagnie do starszych facetow no ale nie.. wiekszosc z nich wyglada jak dziady :O Król Skorpion pisze prawde jak jest :P

Gość Kosmita z reklamy
po jestem z przedziału twoich zainteresowań. A kiedys pewien taryfiarz z Dortmundu gotowy był sie zakładac że jestem francuzem...

Gość kuciapka111
Panowie nie obrazajcie sie ale czy tak trudno choc troche o siebie zadbac? :( ja nie mowie ze polscy faceci calkiem be.. tylko czemu tylko do 30stki? :(

Gość kuciapka111
Kosmita z reklamy z przedzialu moich zainteresowan? w sensie zadbany facet po 30stce? :D fajnie! moze dasz troche rad innym jak o siebie zadbac zeby nie zdziadziec tak wczesnie :O

bo przystojni faceci to teraz dupcza albo juz zasypiają błogo po posuwaniu pięknych niewinnych kobiet , ktorych takim nie brak bo juz ma w grafiku zapisane do dupcenia sie z takim na 3 kwartal 2014 roku. a te cienkie siurki, niemoty , kompleksialce , ktorym po cebuli sie kuli to swych marnych szans desperacko szukaja na roznych randkowych portalach , cieszac ich wlascicieli , ze sa tacy leszcze co im za to zaplaca

Gość kuciapka111
myjcie sie brudasy, bo nie zamierzam w nieskończoność polerować wam kutasów ryjem:classic_cool:

Gość Kosmita z reklamy
sie czepiasz pewnie tobie samej dużo do ideału brakuje...

Sama się ogarnij, faceci po trzydziestce wyglądają bdb. W przeciwieństwie do kobiet. Wystarczy przejrzeć fotka.pl w przedziale 29-36. Ręce opadają, stare, pomarszczone pudła! To trochę prawda faceci wolniej się starzeją od kobiet

Gość kuciapka111
Król Skorpion to fajnie, ale cwiczenia to nie wszystko zeby dobrze wygladac ;) ja akurat mniej pod uwage biore sylwetke, na innym temacie sie spotkalismy.. i wiesz..nie mam nic do facetow z brzuszkiem, tu raczej chodzi o wlosy, zeby, ubieranie sie.. no i tak przegladam profile panow po 30stce a tam prawie kazdy jak menel wyglada.. smutne to :(

Gość kuciapka111
23:30 PODSZYW :O !! Kosmita z reklamy oczywiscie idealem nie jestem ale raczej uwazam sie za atrakcyjna, zadbana.. jestem dosc mloda, co bedzie za pare lat nie wiem :P

Gość kuciapka111
no nie wiem czy kobiety szybciej sie starzeja od kobiet.. u mnie w rodzinie kobiety wygladaja duzo mlodziej, np mama ma 50 a wyglada na przynajmniej 45, niektorzy daja jeszcze mniej ;)

Gość Kosmita z reklamy
jak mawia pewien mój kolega w wieku mocno już zaawansowanym....."młode, to ładne" natury nie oszukasz, tak samo jak i genów. Więc ciesz się tym co masz i nie krytykuj bo za kilka lat twoja uroda będzie tylko wspomnieniem...

Gość kuciapka111
Kosmita z reklamy wiem..ale sa pewne sposoby na to zeby i w takim wieku wygladac atrakcyjnie :) trzeba tylko chciec. zreszta 30-35 lat to przeciez nie starosc :)

Gość Ruda24
Polak po trzydziestce ma zakola albo po prostu łysieje.......

Gość wwwwwwwwwwww
to są geny na które nie mają wpływu

Gość kuciapka111
wwwwwwwwwwww czyli co prawie kazdy Polak ma chuj.owe geny?

Gość Ruda24
Porównaj latynosa po 30-stce a polaka po 30-stce

Gość Kremlowk
Rasa biała tak ma... Rasa panów haha....

Gość Ruda24
obciągam z połykiem:classic_cool:

Gość kuciapka111
Sram co 15 minut