Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję pomocy

Jak to jest z tymi chłopakami ?

Polecane posty

Gość potrzebuję pomocy

Jeśli ten temat już był to z góry przepraszam... Przedstawie Wam mój problem... Wiąże się on z byłym... Poznalismy się przez przypadek, to on pierwszy się do mnie odezwał ale to nie o to chodzi... Byliśmy ze sobą przez 3 miesiące ale ja nie umiałam mu zaufać przez co często się kłóciliśmy, w końcu zerwał... Chciałam to naprawić ale on zachowywał się jakby miał mnie gdzieś, odpuściłam, kilka dni po tym jak powiedziałam sobie DOŚĆ on odezwał się do mnie,powiedział że żałuje i że nadal mnie kocha, od razu wróciłam do niego ale na tydz... Po 4 miesiącach kłótni znów zwróciliśmy do siebie ale skończyło się jak zawsze... Teraz minęły 4 m-ce jak nie jesteśmy ze sobą ,on powiedział mi dużo przykrych słów ale ja nie mam o to do niego pretensji, chciiałabym wyjaśnić sobie z nim wszystko tak na spokojnie ale nie da się. Powiedział mi kiedyś że jestem pierwszą dziewczyną która na prawdę kocha a teraz ma już nowa dziewczynę od 2 miesięcy a mnie traktuje jak powietrze , zerwał kontakt,zachowuje się tak jakby mnie nie znał... ;/ Moje pytanie: CZY TO MOŻLIWE ŻEBY ON MNIE ZNIENAWIDZIŁ SKORO NIBY JESTEM (BYŁAM) JEGO PIERWSZĄ PRAWDZIWĄ MIŁOŚCIĄ ?? wiem że może to głupie pytanie ale ja naprawdę tego wszystkiego nie rozumiem bo on niema powodu do tego żeby mnie tak traktować.

Gość potrzebuję pomocy
proszę o jakąś konkretną poradę jak rozwiązać ten problem:( Wiem że nie porozmawiam z nim bo on się nigdy nie zgodzi ale co ja mam zrobić żeby tak o tym nie myśleć ??