Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluto20

kwestia sylwetki dziewczyny

Polecane posty

Gość pluto20

Stoi 4 facetow : Jeden szczuply , drugi sredni dobrze wysportowany , trzeci misiowaty , czwarty kozak umiesniony z ladna sylwetka.najbardziej mnie interesuje czy Lepszy 2 czy 4 Chcialbym sie dowiedziec jaka sylwetki mezczyzn wam najbardziej odpowiadaja.

Gość zależy,
zależy który ma więcej hajsu

Gość zawsze w tedy pytam
zaraz mi ktoś walnie tekstem że jestem paskudniejszy od nocy średniowiecznej i dlatego tak pisze a nie warto porozmawiać , chodzi Ci tylko o powierzchowność facetów czy żeby któregoś poznać i byc z nim , a może najfajniejszy okaże się ten ,, misiowaty'' , no że chyba jesteś blacharą i zależy ci tylko na tym , jak w tym powiedzeniu , fura , komóra , i skóra tylko że w dzisiejszych czasach to sie liczą najnowszy model i najdroższe rzeczy

Gość zawsze w tedy pytam
kuzwa ale kapa tyle sie naprodukowałem a źle przeczytałem Chciałbym sie dowiedzieć a myślałem że to dziewczyna pisze ale jak by to napisała dziewczyna tez by był fajny temat

Wysportowany i miśkowaty najlepsi - chuderlak odpada - nie lubie facetów którzy łamia się pod naporem wiatru; 4 - odpada wyfiokowanych maczo nie lubie jeszcze bardziej