Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam począć

Miałem iść w tym miesiącu do szkoły ale znowu nie pójde :(

Polecane posty

Gość i co ja mam począć

Dlaczego wywalili mnie w tamtym roku z technikum ... Byłem tylko pierwszego dnia szkoły, tak to siedzę w domu ... Może się przenieść z powrotem do technikum? Tyle że nie chce lazic do szkoły aż do 21roku życia jak jakiś upośledzony :/

Gość ambafatimabyloinima
Wez sie kurwa ogranij, wstyd Ci bedzie jak bedziesz mial 21, to odkladaj to dalej, pojdziesz w wieku 35 lat

Gość oiuhygtf
przeszłam to kiedyś, wagary do granic, jakoś z tego wyszłam i zaczęłam w koncu chodzić ale żałuje że w ogóle dopuściłam do wagarów bo po pierwsze nie zgrałam się z klasą po drugie fatalnie się uczyłam a po trzecie rodzice osiwieli że mają takiego debila w domu :o Weź się w garść, po prostu SIĘ ZMUŚ bo będziesz się czuł jak śmieć !!!! No chyba że Ci to odpowiada ale to równia pochyła w dół nędzy.

Gość i co ja mam począć
Wiem że jak jutro nie pójde to będę taki sam jak ten facet stąd - rafał 91 nie mogę tak przegrać jak on. To będzie moja motywacja na jutro.

Gość i co ja mam począć
zesram się

Gość Annddsuajkm
Też to przechodziłam w gimnazjum ale nie aż na taką skale. Nie było mnie miesiąć a i tak ledwo co się wybiłam.. Poszłam do liceum i zaczęłam chodzić, zgrałam się z klasą i jak nie ide to zawsze z kimś, taką paczke mamy. Włąśnie dlatego ciesze się ze chodziłam! :)

Gość pollkaaa
jak nikt się nad tobą nie znęca w szkole i ludzi tam masz spoko to jesteś debilem że nie chodzisz, spaprasz sobie życie i jeszcze bardziej pogrążysz, zycie to nie bajka trzeba czasami zagryźc zęby i leźć do tej budy mimo że się kurwa nie chce !

Gość i co ja mam począć
Nie chodzi o to że się ktoś nademną znęca, o to się nigdy nawet nie martwię bo zawsze znajdę kontakt.. Nie wiem czemu nie chodzę, najpierw w tamtym roku szkolnym wagarowalem sporo, potem miałem depresję przestałem wychodzić z domu i teraz jakoś ciężko mi iść

Gość ambafatimabyloinima
idz do szkoly, bo potem bedzie listopad a zaraz zakonczenie 1 semestru i dopiero bedziesz w dupie

Gość jchvhcxvgvhgcghgvhcghxgh
mi tez sie nie chce isc jutro do roboty i siedziec tam od 10-21, ale musze. pomysl jak bedziesz dorosly i bedziesz pracowal, bedziesz musial codziennie do tej pracy przychodzic. bez szkoly to nigdzie roboty nie znajdziesz. nigdzie. teraz nawet sprzataczki szukaja ze srednim wyksztalceniem. idz do szkoly dobrze ci radzimy!