Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryland_

oceńcie moją sukienkę

Polecane posty

Gość maryland_

Wczoraj zakupiłam sobie koronkową sukienkę z Promoda: http://www.promod.eu/dresses/smart-dresses/embroidered-tulle-dress-pale-pink-R5200074041.html Miałam poszukiwać sukienki na przyjęcie weselne siostry. Kupiłam ją, bo była tania po przecenie i stwierdziłam, że wezmę, nawet jeśli nie pójdę w niej na wesele, to zawsze będę miała "na przyszłość". Nie jestem jedynie przekonana czy sukienka jest odpowiednia na tego typu uroczystość? Dodam, że to nie jest typowe wesele, a przyjęcie co prawda pod garniturem, ale dużo luźniejsze niż normalne uroczystości weselne (bez tortu, pierwszego tańca, otrzepin, świadków itd). Taka normalne uroczystość rodzinna z tańcami. Dziewczyny pomóżcie, czy uważacie, że sukienka jest odpowiednia na taką okazję? Nie jest zbyt "letnia" (uroczystość 6 października)? Nie jest za mało elegancka? Jeśli jest ok, to jakie dodatki do niej - jakie buty, biżuteria, bolerko/marynarka?

Gość nie gniewaj się ale wg mnie
to sukienka na letni spacer a nie przyjęcie weselne. Poszukaj jakiejś sukienki koktajlowej

Gość prince and i
Sukienka wygląda trochę jak koszula nocna. Na wyjście do sklepu - ok. Ale na wesele się nie nadaje. Jest mało elegancka

Przyłączam się do poprzedników, sukienka nie jest odpowiednia na wesele, nawet jeżeli będzie to mniej oficjalna uroczystość. Jest za bardzo urlopowo-weekendowa

Dałaś 25 euro za tę koszulę nocną? Wiesz co, chyba nie było warto. A co do pasowania do okazji - ten ciuch w ogóle mało wygląda jak sukienka, więc chyba odpowiedź jest oczywista... Może gdyby jeszcze była ciut dłuższa... Ale tak czy inaczej... Niezbyt dobrze zainwestowane pieniądze...

Gość super na upalny dzień
ale nie na wesele...i to w paxdzierniku...

Gość sukienka jak koszula nocna
na wesele chcesz w tym iść? chyba jesteś niepoważna albo wredna i chcesz siostrze obory narobić na tym weselu

Gość julitaaaaaaaaa
"otrzepin" :D :D:D a sukienka nieodpowiednia, jak halka

Dołączam się do słów krytyki - jeżeli ci się podoba to ją noś, ale nie na tego typu okazję.

Gość tiiiniika
tak szczerze, to nie za bardzo mi sie podoba

Gość boxze nie
total fatal kiecka po domu bym jej nawet nie mosila jest wszedzie pelno ladnych, tanich, prostych kiecek ktore mozna pozniej zalozyc jeszcze nie raz w sieciowkach, jakis osiedlowych sklepikach, w lumpeksach, na bazarze wszedzie- co kto lubi jesli to jest dla ciebie ladne to mamy zupelnie inny gust i poczucie smaku

Gość niby
Popieram wcześniejsze wypowiedzi. Dobra na spacer latem, może nawet na wesele latem (nie w październiku) ale nie dla siostry panny młodej. Nawet jeśli to nie typowe wesele jako siostrze panny młodej wypada ci się ubrać bardziej elegancko.

Gość nvbcxdddd
hahaha ciekawe kto komu bedzie "otrzepywał ":D chyba oczepin -- bezmozgu i prostaku, a sukienka jak na spacer nad jeziorko a nie k...na wesele

Gość jestę studentę
Absolutnie nie na wesele ani inną elegancką uroczystość.

Wydaje mi się, że nie bardzo na wesele, chodź teraz chodzą nawet w tunikach w koronkę na wesele.