Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuryfjyj

Dlaczego śliczne/ładne dziewczyny wiążą się z mało atrakcyjnymi facetami ?

Polecane posty

Gość tyuryfjyj

Jak w temacie.Powiem tak, mam 26 lat i dziwię się.Mam bardzo dużo ślicznych koleżanek starszych i młodszych, pamiętam jak w czasach licealnych gadałem sobie "kurcze ale ona śliczna, taką żonkę mieć to byłby cud, zazdroszczę jej przyszłemu mężowi" Myślałem że będzie to jakiś super przystojniak ale jednak nie miałem racji.Przeglądałem sobie wczoraj zdjęcia znajomych na naszej klasie i przecierałem oczy ze zdziwienia, moja koleżanka piękna dziewczyna, śliczna twarz, figura cudowna, zadbana o zniewalającym wspomnieniu miała zdjęcie z mężem z wakacji, jej mąż jakieś 175cm otyły wyliniały blondyn z świńskim cwanym uśmieszkiem.Myślę sobie Boże gdzie ona miała oczy :( Mógłbym tak wymieniać, praktycznie każda moja znajoma/koleżanka ma faceta buraka, brzydala.Jakim cudem doszło do tego że one w ogóle zwróciły uwagę na takiego kolesia ? przecież one by mogły mieć dosłownie każdego faceta na kiwnięcie palcem bo są baaardzo atrakcyjne i seksowne a związały się z jakimś burakiem który w wieku 25 lat wyhodował pokaźny brzuch, zakola, wyliniały itp..Jakim cudem ?

Gość może chodzi o
kasę?

Gość dddddddddddddddddddd
W POLSCE SAMI TACY... W ZYCIU NIE WIDZIAŁAM PRZYSTOJNEGO POLAKA... TRZEBA WYBRAC Z JAKIEJŚ PULI, NAWET JAK SIOSTERA JEST SLICZNA TO BRAT ZAWSZE BRZYDAL

Gość zozifir
Bo za pewne mają ogromne zasoby portfela :) Moja koleżanka taka super dupeczka wysoka, szczupła szatynka o pięknej twarzy i biuście C jest w związku z takim totalnym dupkiem że szkoda gadać ale on ma firmę po rodzicach, zarobki 20-40tyś/miesiąc, co chwilę jeździ a to na narty a to w Alpy a to na wyspy a ona idiotka się cieszy.Tak to działa, masz kasę jesteś kimś.

Gość portfel mam fajny
Kasa kolego :classic_cool: Sam nie jestem przystojniakiem a obracam takie laleczki ze kazdy mi zazdorsci.. dlaczego? bo mam gruby portfel. Czesc :)

Gość 56u756u
To tylko utwierdza mnie w tym że fakt jest taki że Polki to takie beznadziejne i nudne kobitki bez ambicji które kombinują tylko żeby się ustawić, nie ważne z kim, nie ważne jak czasem totalnie gubiąc przy tym zasady moralne, byle by tylko koleś miał dużo pieniędzy a one żeby już nic nie musiały robić.Beznadzieja.

Gość portfel mam fajny
W wiekszosci przypadkow tak to wyglada jak kolega napisal wyzej ale... mi to nie przeszkadza ;)

Gość odezwała sięsamotna stara
panna śliniąca siędo pięknych pedałkowatych nieudaczników :D 🖐️

Gość bodo14789
Tiaaa, jak powyżej, albo portfel albo odpowiedni rozmiar w gaciach. Takie życie kolego :)

Tak, tłumaczcie się, że chodzi o pieniądze skoro Wam tak łatwiej:D To taka logika dziecka, obrzydzanie sobie czegoś czego i tak nie można mieć🖐️

Gość portfel mam fajny
A ty sie tak nie unos bo sama pierwsza bys poleciala wskoczyc na dzide bogatego kolesia ;) tylko na forum trzeba piane robic bo wypada feministka byc :D glupia tzipa.

Gość ytfyjfthfyftrhy
bo malo jest przystojnych wnaszym kraju!

Gość dzeludzejs
kurwa masz 26 lat a zadajesz pytania jakbys mial 15 ? jestes niedorozwiniety czy co ? . Ty myslisz ze kobieta wykarmi dzieci uroda faceta ? Po co jest jej potrzebny przystojny facet do czego ? co to zmieni ?

Stwierdzam fakty, przynajmniej z zachowaniem kultury, której Tobie widać brakuje. Są i puste idiotki, są i puści idioci, ale by odróżnić jednych od drugich nie potrzeba wybitnej inteligencji. Zwyczajnie wystarczy wybierać osoby które nam pasują:) Ale no jak ktoś widzi życie jedynie przez pryzmat piersi i kasy to dostaje to na co zasługuje.

Gość portfel mam fajny
Podobaja mi sie te na ktore zaslugue :) Sa glupie, puste i dobrze sie ruchaja :classic_cool:

Gość portfel mam fajny
Biorac pod uwage to ze nie chce miec zony to wrecz idealnie dla mnie ;)

Gość mieszkaniowiec
kasa, kasa i jeszcze raz kasa !!! kobiety kochaja pieniadze facetow !!! gdy sie umawiam z laska z internetu, zawsze jako dzentelmen mowie, ze przyjade po nia na jej osiedle. dlaczego tak mowie? dlatego ze moje auto ma 5 lat, a nie jak moi kumple 20 letnimi golfami czy audicami jezdza. nie musze byc piekny, ona widzi auto w nowej budzie i juz jest usmiechnieta, ze nie wstyd wsiasc do kilkuletniego auta a potem juz leci 2-3 randka zabieram ja do swego mieszkania, oczywiscie, ktore kupili mi rodzice, bo mnie nie bylo by stac. ona popatrzy, ze wlasna chata, ze wlasne auto, 2 telewizory LCD, 2 laptopy, wodeczka typu Finlandia na stole bzykam juz na 2 randce chlopie !!! laski kochaja pieniadze i tylko pieniadze i luksusy !!!

Gość mieszkaniowiec
acha i zeby nikt mi nie zarzucil, ze trafiam takie laski puste mieszkam 7 lat sam. naliczylem do tej pory 60 lasek, ktore tak udalo mi sie zlowic narazie frekfencja 100% oczywiscie z roznym skutkiem, jedna sie zgodzila na jeden raz, a inna bzykalem miesiac czasu ale mowie, kasa, dobry bajer, rozpieszczanie i panna jest twoja :)

Gość mieszkaniowiec
acha i jeszcze jedna kwestia moj penis ma cale 13cm zeby nikt nie myslal ze byly ze mna bo mialem duzego wacka

Gość portfel mam fajny
I tak trzymaj kolego mieszkaniowcu :) moj plan dzialania jest bardzo podobny. Dziewoje dziewoje jakie wy glupie jestescie...

Gość ytfyjfthfyftrhy
jakos nie wyobrazam sobie zyc z przystojnym dziadem. Z ktorym nie mozna byloby utzymac dzieci i co do gara wlozyc. Po co mi taki facet ktory nie umie zarobic na dom. Dzis faceci czesto maja lewe rece. Ja zarabiam na zycie bo lubie byc niezalezna od faceta. Ale badzmy powazni. Nie da sie przyszlosci zwiazac z nieudacznikiem. Jedna osoba tego nie udzwignie.

Gość hehehhe bardzo dobrze
ruchać te żałosne koorwy ile się da :D a potem kopa na do widzenia i następna 🖐️ mieszkaniowiec w jakim przedziale wiekowym się obracasz?

Gość portfel mam fajny
ja mam 32 i celuje zazwyczaj w 18 do 26. Starszych nie tykam, po co mi takie truchło ;)

Gość ytfyjfthfyftrhy
Madra kobieta wyczuje chama. Wiec tylko naiwne mozesz ru.... ć. , Albo takie ktore chca sie tylko zabawic i tez maja cie w powazaniu. Taki kozak jak ty, nie znajdzie madrej kobiety. Nawet gdybys mial wypchany portfel.

Gość nie ma nie ma Ciebieeee
"Tak, tłumaczcie się, że chodzi o pieniądze skoro Wam tak łatwiej To taka logika dziecka, obrzydzanie sobie czegoś czego i tak nie można mieć " zgadzam się:) mało atrakcyjni jak to nazywacie, mają dobry charakter, nie cwaniakują, nie oczekują poklasku tylko za to, że 'dobrze' wyglądają, kobieta nie musi sie tez martwić, ze bedzie wygladac gorzej;) pozatym atrakcyjność dla każdego może znaczyć coś innego

Gość do autora odp
No bo widocznie za czasów czekały na jakiś twój ruch, jakiś jawny dowód zainteresowania a ty byłeś dupa. Nie zrobiłeś nic. Tylko się gapiłeś na korytarzu z daleka. To związały się z takim który po prostu nie był ciotą tylko przejął inicjatywe.

to teraz ja zadam pytanie: dlaczego fajni,ladni i przystojni faceci maja glupie,brzydkie i puste dziewczyny??

Gość STUDENT OD DUPY STRONY
VBHJ