Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ja

ile kosztuje wg was droga sypialnia

Polecane posty

Gość ciekawska ja

chodzii głównie o meble sypialniane...ile płaciliście za swoje i od jakiej kwoty uzwązacie za drogie

Gość ciekawska ja
to nie jest odpowiedz na moje pytanie

Gość hooover
Ponad 20 000 to droga sypialania. Dla mnie w tym momencie.

Gość z tej firmy nooo
a ile może kosztować łóżko z HEBANU ?

Gość bebe bebe bebe
za łóżko, stoliki, komode i toaletke zapłaciliśmy ponad 40 tys. meble sprowadzane w stylu kolonialnym bylo drogo ale zawsze marzylismy o takiej sypialni i była,jest warta każdej zł

wszystko zależy od oczekiwań :) podejrzewam, że meblami z ikei możnaby urządzić skromną sypialnię już za 5 tysięcy. jakby jeszcze zainwestować dodatkowo w dobrych projektantów, efekt może być całkiem fajny, w n-design robią projekty na każdą kieszeń, czemu nie spróbować?

Gość gość
Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.

Gość gość
Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.

Gość gość
Ja kupiłam, wcale niedrogo, świetny materac piankowy Viscotherapy i teraz wysypiam się z mężem po królewsku. W końcu nic mnie nie boli, czuję się wypoczęta i wcale nie oskubano mnie z kasy