Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulnia10

jak odebrać mam mamę z lotniska?

Polecane posty

Gość paulnia10

dzień dobry, moja mama była we Frankfurcie na operacji kręgosłupa i pojechał tam też mój tata. JA zostałam na te dwa tygodnie z babcią w warszawie u cioci w mieszkaniu, która mieszka na bielanach. Sprawa wygląda tak, że chciała bym pojechać z babcią na lotnisko odebrać rodziców o 19:00 żeby zrobić mamie niespodziankę, bo dalej idzie do szpitala.Problem w tym jest taki, że babcia ze mną pojedzie, ale ona słabo widzi lewe oko 20% prawe 25% a ja nie wiem jak się dostać na lotnisko, żeby czekać na mamę jak na filmach w tym korytarzu. chciałabym prosić aby ktoś z państwa mi to wytłumaczył, czy przeba za to zapłacić pieniądze? czy musimy mieć dokumenty? babcia ma a ja mam tylko legitymacje szkolna. bardzo proszę o pomoc i zrozumienie, bo 14 listopada skończe 9 lat. dziękuję. Paulina

Gość Proste*
Jeśli Was stać na to, pojedźcie taksówką na lotnisko. Dobrze byłoby umówić się z tatą, że puści wam sygnał, jak już dolecą. Zwykle samoloty mają jakieś drobne opóźnienia, a potem jest tłok i możecie się rozminąć. Wejście na teren lotniska nic nie kosztuje, dokumentów też żadnych mieć przy sobie nie trzeba - chociaż dobrze jest zawsze mieć przy sobie jakiś dokument potwierdzający tożsamość.