Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esma15000

JA RODZĘ A ON MI SIĘ NIE CHCE

Polecane posty

Gość Esma15000

OŚWIADCZYĆ !!! CO ZA ŚWINIA !!!

Gość Esma15000
płakać mi się chce!!!!!!

Gość dttytyty
Nic NA sile. Pomysl sob ie ze to moze i lepiej Bo lepiej sie by star a pan a niz mloda rozwodka.

Gość Esma15000
w dzisiejszych czasach juz nie można poznac normalnego faceta

Gość jajajal
Moja znajoma zakochala się w chłopaku .Powiedziala że bierze tabl anty ,a on sie nie zabezpieczyl i jest ciąża.Szok dla wszystkich.On chce razem mieszkać ,wychowywać dziecko,ale też sie nie oświadcza.Rożnie to bywa....

Gość Esma15000
ale ja tak nie chce , albo sie oświadcza , albo dowidzenia , dziecko moze odwiedzać ,to ultimatum

Gość oenrtania
zaszantazuj go, ze nie urodzisz, jak sie nie oswiadczy;)

Gość Esma15000
urodze , ale on odchodzi z mojego zycia , tyle

Gość hhjjhopkn
A ja bralas slob przez wpadke a teraz zaluje. Niby jest ok nie bije mnie pomaga pracuje ale uczucie wygaslo. Zyjemy razem bo nam tak wygodnie ale chcialabym miec szanse poznac kogos. Zamieszkajcie razem ale nie nalegaj poczekaj co ci zycie przyniesie. Slob to nie wsxystko liczy sie tylko milosc. Zauroczenie szubko minie i zostanie ciazaca obraczka na palcu i rutyna.

Gość hhjjhopkn
A ja bralas slob przez wpadke a teraz zaluje. Niby jest ok nie bije mnie pomaga pracuje ale uczucie wygaslo. Zyjemy razem bo nam tak wygodnie ale chcialabym miec szanse poznac kogos. Zamieszkajcie razem ale nie nalegaj poczekaj co ci zycie przyniesie. Slob to nie wsxystko liczy sie tylko milosc. Zauroczenie szubko minie i zostanie ciazaca obraczka na palcu i rutyna.

Gość hhjjhopkn

Gość Esma15000
ja sie nie zgadzam , ja nie lubie robic czegoś i czekać na wynik latami , ja lubie proste rozwiązania , jesteśmy razem , bedziemy mieli dziecko , to i slub , jak nie , to znaczy , ze jemu nie zalezy i niech idzie sobie szukac innej z któa będzie "próbował", ze mna tylko ślub

Gość Esma15000
czyli ROZSTANIE

Gość ()(
Ale wystarczy ze sie oswiadczy czy slob tez konieczny?

Gość jakiwózek
A rozmawiałaś z nim dlaczego nie chce się oświadczyć?

Gość Esma15000
bo nie stać go na pierścionek , wiem ,że kłamie

Gość ciągnięcie faceta na
siłę do ołtarza, to jedna z największych głupot, jaką można zrobić

Gość Esma15000
a co ze mna ? ja tak dalej nie potrafie zyc

Gość to ja Ci powiem z wlasnego...
doswiadczenia. Chlopak mi siw oswiadczyl, bardzo chcielismy miec dziecko no i stalo sie. Zaszlam w ciaze. O slubie mowy nie bylo, bo jak twierdzil - nie mial na to kasy. Ja przyjelam to z godnoscia, tylko uswiadomilam mu jedno: MOJE DZIECKO MA MOJE NAZWISKO!!! Zmienic nazwisko na nazwisko ojca to nie problem, ale zabrac dziecku nazwisko ojca - to wieeelki problem. On nie mogl tego przezyc - jak to jego syn nie bedzie mial jego nazwiska? Nagle wszystkie problemy zniknely :P Fakt faktem slub wzielismy tylko cywilny, bo on kasy nie mial, ale pozyczyl troche od brata :P No i dziecko ma jego nazwisko ;) Bo to teraz tez moje nazwisko :P:P Ten argument byl u mnie nie do pokonania!!! Tez mu uswiadom, ze Twoje dziecko bedzie nosic Twoje nazwisko. Tylko badz z tym konsekwenta. Jak to nie pomoze, to sila nie zmusisz i daj sobie z nim spokoj ;)

Gość kup sobie okulary
To trzeba mu było powiedzieć że mu dupy bez ślubu nie dasz. a teraz to mało możesz-przeleciał to już mu nie zależy. głupia jesteś i tyle.

Gość dfdfd
trzeb było wcześniej mówić "nie dam dupy jak się nie oświadczysz" a teraz pocałuj go w dupę, kolejna nieprzebiegnięta samotna matka z dzieckiem

Gość eee już myślałam...:)
Już myślałam,że masz taką sytuację jak ja... byłam w 38tc kiedy mąż wrócił z pracy po 24 godzinnym dyżurze. I położył się spać. Godzinę pospał a mnie skurcze złapały... idę więc go budzić i mówię że rodzę,a on nie chce mi się wstać,poczekaj trochę :D ale jak już do niego dotarło to do szpitala zawiózł mnie w skarpetkach i spodniach od piżamy !!! he he jak go lekarz zobaczył to nie mógł przestać się śmiać :)

Gość Esma15000
pewnie , ze tak będzie juz 2 razy taka historia mi sie przydarzyła , przyszedł ,a le było juz za pozno , a potem wielkie kłótnie i obraza , a wypierdalać!!!

Gość nie zmuszaj
go do slubu bo czasem to do niczego dobrego nie prowadzi jesli go kochasz a on kocha Ciebie i Ci to okazuje to po co Wam teraz slub?? poczekaj a zobaczysz ze z czasem sam zrozumie ze dziecko to juz nie przelewki ze trzeba zalozyc prawdziwa rodzinke gdzie jest mama tata a maz i zona ;)

Gość Esma15000
ale ja juz go nie chce , koniec , jesli mnie zlewa i dziecko , to niech idzie swoja droga

Gość ksennaaa
kurwa, czemu polki zawsze maja takie parcie na slub :O, przeciez to ciemnogrod :O, sama jestem kobieta, sama w ciazy, pod koniec listopada rodze, i nie wyobrazam sobie teraz na chama urzadac slubu, tylko dlatego, ze jestem w ciazy. Kiedys moze tak, ale na pewno nie teraz. Jesli slub, to wyjatkowy, a nie na szybko....