Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogi90

POTRZEBUJĘ WSPARCIA :(

Polecane posty

Gość jogi90

Witam :) Potrzebuję rady, wsparcia, cokolwiek. Może zacznę od początku. Jestem 10 miesięcy po ślubie cywilnym. Mam 4- miesięczną córeczkę. Podczas mojej ciąży mieszkaliśmy u mnie, u moich rodziców. Przed ślubem było wspaniale. A potem coraz gorzej. Mąż codziennie piwkował, po 5 piw dziennie, co weekend się upijał. Na dodatek jeździł wypity autem, znikał bez słowa wieczorami i pił w ukryciu. Rozmowy, jego puste obietnice- wszystko na nic. W nerwach mówił i dalej mówi okropne rzeczy. Potem twierdzi, żebym nie brała ich do siebie, to to z nerwów. Teraz mieszkamy u niego, miejscowość dalej. Nie pije tak jak kiedyś, ale ja nie czuję się kochana, nie jestem szczęśliwa. Zamiast mnie woli piwka i komputer. Czuję się zaniedbana. Brakuje mi jego codziennej czułości, bliskości. Muszę się prosić o przytulenie, pocałunek i to nawet wtedy jest mu ciężko. A jak coś chce, to potrafi być czuły, miły, kochany. Ale to tylko wtedy. Chciałabym usłyszeć coś miłego z jego ust, że mnie kocha itp. Sam mi tego nie powie, dopiero jak ja powiem, że go kocham. Często jest tak, że przez tydzień mam na niego ochotę, a on sobie nic z tego nie robi, woli komputer i piwkowanie. Tyle razy chciałam odejść, ale nie potrafię... Tak bardzo go kocham. On mnie też, ale już się nie stara. Nie jestem szczęśliwa.

Gość wg mnie powinnas
próbowac rozmawiac jeszcze. jeśli to nic nie da, odejść. im wcześniej tym lepiej.

Gość jogi90
13:28- PODSZYW. Dodam jeszcze, że odkąd mieszkamy u niego, ciężko mu się zająć córką.

Gość jogi90
SPADAJ PODSZYWIE !