Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Jaki jest dobry klub w Warszawie ? Z łagodną selekcją zeby mnie wpuścili

Polecane posty

Co mi doradzicie na pierwszy raz ? Nigdy w takim miejscu nie byłem i chce niedlugo pojsc (sam). W jakich klubach jest łagodna selekcja albo jej nie ma? Jak mam się ubrać ? Czy Hotl albo Platinium to dobre miejsca?

Gość matiiii
a byłeś w Klubo na Czackiego? Tam jest zawsze fajna imprezka, bez różnicy czy w weekend czy w tygodniu. Zobacz sobie na klubokawiarnia.pl

Gość filemon23
też mogę polecić Klubo na Czackiego :) imprezki tam są zawsze do końca i najlepsze :) a teraz nawet zrobili taką promocję, że jak pokażesz zainstalowaną aplikację Klubo na smartfonie to dostaniesz darmowego drinka w barze :) więc powód do pójścia już jest ;)

Gość montypajton22
wypróbowałem tą opcję w Klubo i dostałem darmowego drinka, więc sprawdza się :) byleby tak dalej! w sumie to mieli fajny pomysł, dużo osób ma ich aplikację w fonie a do tego jeszcze zachęcają do kupowania drinków w barze :)

Gość gość
Park na polu Mokotowskim - tam jak byłam w 2013 roku nie było selekcji, pełno "dżentelmenów" w dresach,łyse głowy...

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, że klub bez selekcji= wp********od dresów?

Gość gość
ubierz sie jak pedal, doczep metki markowych ciuchow i wpuszcza cie do platinium z pocalowaniem d**y :D

chyba zartujesz... :P to do foksala tak wejdz... :P choc szkoda bo nie ma juz dawnego foksala... :(