Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exxxxxxxxxonn

Od kiedy wszedłem pierwszy raz na kafe moje zycie się zmieniło. NA GORSZE !!!

Polecane posty

Gość exxxxxxxxxonn

Wszedłem tutaj bedac licealistą, tak z nudow wpisalem cos w google na lekcji i trafilem na kafe, dział Zdrowie i Uroda, potem przegladalem inne działy i spoodbalo mi sie tutaj... zaczalem wchodzic coraz czesciej, po lekcjach, codziennie, na poczatku czytalem setki tematów, na zadnym forum ludzie nie pisali tak otwarcie. Potem zacząlem pisac wlasne tematy, potem mialem kilka czarnych nickow, raczej nie bylem znany. Potem krotka przerwa i tak oto spedzilem tutaj KILKA LAT, teraz mam 23 :( Nie poszedłem na studia, nie mam znajomych, to forum mnie zniszczyło, wypaczylo moj umysl swiatopogląd, wpadlemw nałog a Wy zepsuci ludzie mnie dobiliscie :( no i co? tez jestem prawiczkiem, wygladam jak pol dupy zza krzaka, cale dnie siedze w domu i gapie sie w forum albo telewizor, zaluje ze tu wszedłem ze poznalem takich chorych ludzi, starych prawiczków, glupie dziwki, fanów kaczki i prawicowcow i inne gowna. Pociągnieliscie mnie na dno tarzam sie w tym gownie i nie mam sily sie podniesc. Moglem miec szczesliwą mlodosc, bylem normalny, nigdy nie bylem taki jak reszta prawików tutaj i psycholi. Potem sie zmienilem Kto mi moze pomoc ? ;(

Gość prawiki są tutaj
Przede wszystkim nikt pana nie zmuszał do czytania treści tutaj zawartych, po drugie, jakbyś pan był normalny to byś pan tu nie zacumował na stałe.

Gość exxxxxxxxxonn
no ok stało sie,, co teraz mam robić by stad uciec? probowalem kilka razy ale na max kilka dni pracowałem i tam tez zaglądalem na kafe !!! siedzialem w kiblu i pisalem na kafe, wracalem do domu i bach do kompa !! kurwa

Haha. No to wesoła historia :D Mam nadzieję że to nie prowo. To forum jest dobre na trochę czasu jako zapełniacz wolnego czasu, można się tu też dowiedzieć trochę o życiu, jednak uzależnienie od tego forum bądź przedawkowanie może się skończyć nieprzyjemnie... Limituj czas kiedy tu wchodzisz, i sobie stopniowo zmniejszaj a może Ci się uda...

Gość exxxxxxxxxonn
to niestety prawda :/ sam jestem sobie tez winny ale.. probowalem zagladac coraz rzadziej, mialem przerwy ale potem znow tu wracalem i siedzialem po 10-15 godzin na dobe lubie robic prowokacje, glupie tematy , moze dlatego ze nie mam zadnych znajomych i nie mam z kim gadac? A Wy mi ich zastepujecie?

Gość heeeellllouuu
tak sie zastanawiam co ma forum kafe do tego ze jestes zakompleksionym prawikiem? nic! wez sie za siebie bo to wstyd :) Ja lubie tu zagladac od czasu do czasu a nie ejstem zakompleksiona dziwica tylko szczesliwa dziewczyna swojego jedynego chlopaka :) czasem forumowicze moga napradwde dobrze doradzic w zyciu:) pzdrrrr

Możliwe... Sam tu sobie siedzę stanowczo zbyt często, ale po prostu siedzę i czytam... Mam naturę obserwatora, z reguły się nie wypowiadam. Niestety jak już wspomniałeś zbyt częste przesiadywanie tu może się skończyć wypaczonym światopoglądem. Byli tu i tacy co też się tu pogrążyli nieźle np. jak się zakochali w kobiecie z forum, której nawet nie znali osobiście tylko z postów.... :D No nic, powodzenia w walce z nałogiem życzę... , to jak z fajkami albo z wódką, powolutku limitować, a jak się już uda to zapomnieć żeby nie wróciło... Pzdro :)

Gość hjgfjfgujym
siedzisz tutaj bo... nic nie robisz !! jestes pewnie bezrobotny, do tego nie masz znajomych, wiesz jak wygrac z nalogiem? Zacznij robic to co dawniej lubiles, nie wiem np jazda rowerem? bieganie? posuzkaj moze pracy dorywczej, szkola plicealna? studia? wtedy oetchniesz i juz tu rzadko bedziesz zagladal tak jak ja. Spedzilam na kafe 2 lata non stop :P