Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Men_depilacja

depilacja kwasem lepsza niż laser

Polecane posty

Gość Men_depilacja

Hej wszyscy depilujący się. Polecam depilację kwasem siarkowym to DZIAŁA lepiej niż laser. Ja to robię tak: najpierw depilacja plastrem z woskiem następnie polewam miejsce kwasem siarkowym około 34-36% (elektrolit z akumulatora) i czekam około 1 minuty, następnie zmywam wodą z mydłem. Minęło około 2 miesiące i brak odrostów (gdzieniegdzie tylko kwas nie dotarł, gdyż plaster nie usuwa wszystkich włosków idealnie. Gdyby usunął to kwas automatycznie zniszczyłby wszystkie mieszki włosowe). Jedyna wada to trochę piecze i skóra jest czerwona przez około tydzień. Ale czego się nie robi dla ładnej klaty (tak tak jestem mężczyzną). Wszystkim odważnym i wkur... na swoje włosy gorąco polecam!!! lepsze niż przereklamowane lasery!

Gość Wakka
Myślę o tym od jakiegoś czasu, nie mam problemu z moim owłosieniem lecz zawsze myślałem, że mam go za dużo. W pracy mam dostęp do różnych rodzajów kwasów. Kwas czy ostra zasada mnie nie przerażają, tylko ta depilacja :( damy radę i dam wam znać ze zdjęciami. . Mam nadzieję, że będzie taniej mniej boleśnie i efekt będzie trwał dłużej. Do zobaczenia za 3 tygodnie.

Gość Wlochaty
Testowane? Czy już umarła?xD