Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja brzydula taka a ona ładna

moja ładna przyjaciółka i ja....:(

Polecane posty

Mam przyjaciółke.Wrzuce tu jej zdjecie, bo wiem, ze ona tu nie zaglada wiec mnie za to nie zabije. z reszta to ja załozyłam jej ten profil na fotce,zeby wam ja pokazać. http://www.fotka.pl/profil/ascalcina/albumy/1,Ja/86483374,?authkey=b715dba82deb58ead2b5a18845d95c09 To naprawde super dziewczyna ,kumplujemy sie od lat....Niesetey chyba jestem o nia zazdrosna-zawsze mnie przycmiewa, zawsze bardziej podoba sie chłopakom, lepiej odnajduje sie w towarzystkie.Niekiedy jestem o to naprawde zła....Co ja mam robic?jak zwalczyc w sobie to głupia zazdrosc???

Gość nie ma brzydkich kobiet
trzeba zmienić fryzurę coś w sobie, makijaż, kolor włosów ubranie i zawsze coś podciągniesz z niedoskonałości, uwierz i stan przed lustrem.

Gość sced
taka z ciebie przyjaciółka że jej fotki rozsyłasz po necie ,żal a ona zupełnie przeciętna

Gość Czerwona PomaDka
haha musztrada 10/10 :D Dupy nie urywasz ale możesz być ;)

Gość aetiu
szału niema, przeciez to przecietna laska

to nie ja naprawdę....ja jestem paskudna jak gówno kota :(

Gość bżŻŻiGgG__86_
Jesli to ona z waszej dwójki jest ładna(!?) to Ty musisz być naprawdę szpetna...

Gość Czerwona PomaDka
Ale Twoja ładna kumpela też sie nie prezentuje zbyt szałowo :)

Gość Bez paniki
Pierwsze wrażenie ze zdjęcia; sukowaty, podstepny wzrok.

Gość Zdmuchuję kurz z pozytywki.
Laska ze zdjęcia jest totalnie przeciętna. Niebrzydka ale bez szału.

Gość Zdmuchuję kurz z pozytywki.
I jeśli to nie prowo to niefajnie ,że imponuje Ci i jesteś zazdrosna o laskę , która jest tak przeciętna. Jesli ona dla Ciebie jest ładna to Ty chyba jeszcze ładnych dziewczyn nie widziałaś :P

Gość jolkakkaaaa
Błagam Cię! Zwykła przeciętna dziewczyna! Może i ładna, ale dupy nie urywa, nie zwróciłabym na nią szczególnej uwagi, gdyby pojawiła się w gdzieś w moim towarzystwie. Ty prawidziwej LASKI nie widziałaś. Moja kumpela... nie ma faceta, który by się z nią nie obejrzał! Figura jak marzenie! Serio, lepsza niż dziewczyn z okładek gazet, nie wiem jakim cudem można mieć takie kształty jak ona, ale ona ma! Buzia cudo, pieniądze ma więc i ciuchy, szafa szpilek, torebek, piękna cera, włosy, wszystko na cacy i też jej całe życie zazdrościłam i użalałam się nad sobą... Poszlam do fryzjera, zrobiłam sobie piękny blondzik, włosy zagęściłam bo moje nie robią szału, schudłam 12kg, zaczełam chodzić na obcasach, płakałam przez pierwszy miesiąc ale trudno, faceci to lubią hehe to co wydawałam na jedzenie, kawki, piwka, zaczełam wydawać na siebie (oczyszczanie cery, brwi, kosmetyki, ciuchy) i teraz faceci nadal się oglądają, ale już za NAMI :D Jeden woli mnie, drugi ją i już nie jestem zazdrosna :)

Gość unicorn_
próżność i egocentryzm przemawia przez was pszczółki ...

Gość ceresit
licha dziewucha,z reszta czy sa tu nieliche? wątpliwe bardzo

Gość diviannna
no jolka widzisz i z paszteta mozna cos zrobic.hehe ta twoja kolezanka no ladna jest ale pewnie tez przebojowa, a takie laski kazdy lubi, ty tez postarja sie byc bardziej otwarta, usmiechnieta a zobaczysz rezulataty