Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654350987654678

Wi-Fi - pomóżcie, jestem zielona...

Polecane posty

Gość 0987654350987654678

Mam laptopa i dostałam hasło do Wifi. Na razie mam internet Multimedia MobilNET. Co ja mam zrobić, żeby się połączyć przez Wifi? Nie śmiejcie się ze mnie :(

Gość chciałabym miec taką prace
mobilnet? czyli masz taki internet w pendrajwie? jak chcesz sięłączyć z routerem wifi to po prostu wyjmij ten modem co masz wpięty w komp

Gość 0987654350987654678
No tak, ale nie muszę mieć NICZEGO podpiętego do laptopa, żeby się połączyć z Wifi?

Gość chłop z wąchocka
nie, nie musisz mieć żadnego kabla - jeśli o to pytasz :)

Gość inzynier serwisowy//zablok
Mobil net kojarzy mi się z GSM internet mobilny http://www.multimedia.pl/mobilNET I dobrze myśle. To interent 3g. A więc albo karta sim jeśli masz modem WWAN w laptopie Albo modem na usb. 20pln za 1GB masakra... TO ja już wole darmowy.

Coś mi sięwydaje że jesteś nagorszym możliwym przypadkiem czyli a) Kupiłaś internt myśląc że GB to prędkość. 1gb starcza na 3 filmy :) b) myślałaś że interent jest na wifi więc nie kupowałaś modemu wwan. A pewnie nie masz go wbudowanego w lapa. Rada. Zerwij umowę puki możesz. masz 10 dni w punkcie 14 dni jeśli zamawiałaś przez internet. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość chciałabym miec taką prace
inzynier nie kazdego stac na darmowy ja też mam ten 1 GB

NIE KAŻDEGO STAĆ NA DARMOWY ?? ja pierdole. 27pln za sim i 59pln za modem z allegro Bez limitu danych. W porównaniu do 20pln miesięcznie za 1gb? 3 miesiące i masz zwrócone. Pomiajam fakt że modem jest twój a w multimedii oddajesz.

No i jak będziesz chciała to sim oddajesz więc 27 pln to przetrzymanie. Więc jakby nie patrzyć cały koszt to 50 - 100pln max