Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentalny prawik

prawiki jak radzicie sobie w pracy ?

Polecane posty

Gość mentalny prawik

No właśnie takie pytanie jak sobie radzicie z innymi ludźmi ? Bo ja sobie przestaje powoli dawać psychicznię radę..ten wielki świat mnie przytłacza ...tymbardziej że trafiłem do firmy gdzie pracują ludzie żyjący w stylu high-live ..no prawie jak w tych amerykańkich serialach ..żarty żarciki , spotkania po pracy ..firmowe imprezy ...masakra dla mnie. czuje sie wyizolowany tam strasznie mentalnie ... nie wiem jak długo dam radę psychicznie z tym ..jednak braki społeczne z lat wcześniejszych robią swoje ...a wy ? jak sobie radzicie ?

Gość prawiczek jak ta lala
Nie pracuję, nie mam wykształcenia. Jakby było inaczej, czuje że mogło by być fajnie w takiej biurowej pracy. To już nie liceum gdzie musisz być długowłosym sportowcem żeby mieć wianuszek.

Gość mentalny prawik
w takiej pracy biorewej to jest jak w LO .. też są beki ,żarty nawet jeszcze wiekrze niż w szkole bo takie jakieś na poziomie z jednej strony ,a z drugiej bez okgraniczeń bo "pani nie zbije" ...więc jak ktoś sobie nie radził w LO ze spoleczeństem to w pracy biurowej sobie tymbardziej nie poradzi ;]

Gość prawiczek jak ta lala
No ja sobie akurat nie radziłem w LO i to pod każdym kątem, dlatego też nie mam matury a szkołę skończyłem na piękne oczy.

Gość mentalny prawik
no więc widzisz ..mi praca biurowa do złudzenia przypomina LO tylko ludzie starsi i trochę bardziej odpowiedzialni ,ale wszystko dalej takie podobne tylko bardziej wyrafinowane , na wyzszym poziomie ... studia trochę uśpiły moją czujność bo same chłopy ,a z samymi facetami wiadomo wystarczy popić wódeczkę i juz jest ok ..z laskami niema tak łatwo . juz zapopmniałem jak to jest obcowac z tymi emocjonalnymi bestiami co nigdy niewoadomo co jej do łba strzeli ...