Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką FC Barcelona

szybko jakiś fan realu madryt stoi mi pod oknem, mam go oblać woda?

Polecane posty

Gość Pani Aurelia Panna
Nie płacz. Kiedy obraziłam meksyk przytocz cytat bo nie przypominam sobie bym kiedykolwiek obraziła jakiś meksyk

''E popularniejszy? W sensie że niby więcej populacji populacji się nim posługuje? Możliwe ale gdzie, w Meksyku?'' ''i jakimś tam meksyku? hmm ludzie raczej masowo nie uczą się hiszanskiego a raczej się rodzą, co jest plagą w biednych krajach.'' napisałaś coś w rodzaju ''Hiszpańskim posługują się takie kraje jak Meksyk'' Jakby to była jakaś hańba.

Gość Pani Aurelia Panna
Hańba nie, ale i nie duma za jaki ty uważasz hiszpański paniusiu. Kończę już nie pisz już nic bo i tak mnie nie rozumiesz.

Gość Pani Aurelia Panna
Upadek mają na własne życzenie, zresztą co ma powiedzieć Polska ha? Ta nigdy nie miała dobrobytu, ludzie cierpieli podczas drugiej wojny, nawet nie wiesz jak. A hiszpanie co? Płaczesz o jakaś amerykę, a wiesz co by było teraz gdyby nie ameryka, wyobrażasz sobie amerykę (usa) jako hiszpańska? Tak jak teraz np meksyk? Ludzie z meksyku z biedy uciekają do usa, gdyby nie usa świat dzisiaj wyglądałby zupełnie inaczej, gdyby nie anglia nawet by cię pewnie dzisiaj nie było, bo hiszpania nawet się nie kwapiła do 2ws.

Pancerna kołdora-prawda jest taka, że hiszpański jest trzecim najczęściej używanym językiem na świecie. Wyprzedzają go tylko angielski i chiński. Angielski przez imigrantów, którzy przyjeżdżają do Anglii, USA, Kanady, Australii i przez ludzi, którzy ''muszą' się go nauczyć. Gdyby nie oni, angielski nie byłby tak popularny.

Gość Pani Aurelia Panna
hehe chyba erotyczne :P fanka trzymaj się i nie wywyzszaj tak tego hiszpańskiego i hiszpanow bo nigdy z ludźmi nie wiadomo, człowiek to człowiek możesz trafić na kochanego angola, a na hiszpana świniaka :) dobra niech będzie na odwrót, anioł hiszpan zly anglik ;) bye