Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhh :(:(

przytylam po odstawieniu tab. anty... - czy schudne?

Polecane posty

Witam. Mam 20 lat. Przez trzy lata zazywalam tabletki antykoncepcyjne yasminelle. Zrobilam sobie przerwe na 3 miesiace. Przytylam 8 kg. Wazylam 54kg przy wzroscie 165cm, odpowiadala mi ta waga.. chociaz chcialam troszke mniej wazyc, ok 50.. obecnie wazy 62-64 kg. (Na czczo 62, po poludniu 64:(:(). Po przerwie w braniu tabletek zaczelam je znowu brac. Obecnie biore czwarte opakowanie. Moje pytanie: czy moja waga wroci do normy??? Moze ktoras z Was juz miala podobna sytuacje? Jestem zalamana, mysle o tym zeby wymiotowac, by szybciej pozbyc sie zbednych kilogramow. Wiem ze zaburzylam gospodarke hormonalna w moim organizmie. :( Chce sobie kupic jakies srodki moczepedne, bez rezepty np Hydrominium (reklamuja, mowia ze usuwa wode z organizmu) Prosze o odpowiedz... :( jestem zalamana :( i wykonczona psychicznie Boje sie wychodzic z domu a kiedy juz wychodze to czuje ze wszyscy sie na mnie patrza, widza ze tyle przytylam :( ja siebie widze na codzien, ale niektorzy nie widzieli mnie dluzej... Widza mnie i pewnie mysla: ale ona gruba.... :(

Gość tojaja
Miałam tak samo ;) przytyłam do 64. Teraz, po miesiącu, 10 kg mniej :D Wystarczy się zaprzec. Pierwsze trzy miesiące do pół roku tyjesz, potem z górki. Waga szybko schodzi.

Gość tojaja
Tylko odstaw tabletki na stałe, bo tak to tylko tycie :( a doprowadzanie się celowe do bulimii przez wymuszanie wymiotów to najgorsze wyjście. Tabletki moczopędne będą powodowały wydalanie hormonów, więc antykoncepcja nieskuteczna. Odstaw.

Dziekuje Ci za odpowiedz. Tylko to juz trwa ponad pol roku ehhh, z kazdym dniem mi coraz ciezej. Ale jesli mowisz ze szybko zleci to zaufam Ci i bede w to wierzyc.. Czyli obecnie bierzesz tabletki tak???

Czyli srodki moczopedne odpadaja.. bo ja dalej zazywam tabletki anty. Nie zrezygnuje z nich bo wydaje mi sie ze znowu przybedzie mi 10kg a z tym sobie nie poradze.... :(

Gość tojaja
no wlaśnie nie. Dopiero jak odstawilam na stałe to schudłam. Pięknie i szybko i bardziej niż kiedykolwiek. To świństwo nie nadaje się do brania. Odstaw, bo tylko tycie i zaburzenia emocjonalne ;/

Nie odstawie teraz, chocbym chciala :( naprawde... Daja mi 100% pewnosc ze nie zajde w ciaze a poza tym czekam na to az mi sie unormuja te hormony... Bo nie chce caly czas zaskakiwac organizmu. Raz brac tabletki, raz nie... :( Moja kuzynka miala podobnie jak ja, wrocila do brania tabletek i waga wrocila do normy. Tylko zajelo to jakies pol roku jesli nie dluzej. U mnie wyjatkowo dlugo:( Jestem zalamana :(:(:( czuje sie okropnie:(

Gość tojaja
No tak, tylko takimi skokami robisz bałagan w organizmie i przy okazji wątroba dostaje po tyłku ;/ Lepiej już plastry hormonalne..

Narazie bede zazywac tabletki. Wie ktos moze kiedy mniej wiecej zleca mi te dodatkowe kilogramy????:( Bo mam juz dosc, gdybym wiedziala ze przytyje to bym w zyciu nie robila przerwy w zazywaniu tabletek:(