Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abercombie

olal mnie - dlaczego?

Polecane posty

Gość abercombie

niby temat jak inne ale jednak troche inna historia.. poznalam go na portalu randkowym troche ponad tydzien temu... wiadomo goraca wymiana smsow, wiemy juz bardzo duzo on sobie... deklaracje spotkania ( musze tu dodac ze oboje jestesmy w zwiazkach i umawialismy sie tylko na sex ) w miedzyczasie napisalismy do siebie ponad 800 smsow.. o wszystkim,o naszym zyciu, o tym czego od siebie oczekujemy itd... i nagle cisza.... przestal sie wczoraj odzywac.... co mam o tym myslec?

Gość dziś na pomarańczowo
może mu się kasa skończyła, a jest przed wypłatą :P 800 smsów to ja przez dwa lata nie napiszę :D i trochę to kosztuje :P

Gość abercombie
tu gdzie mieszkamy w abonamencie zwykle masz 5000 free lub nielimitowane..

Gość abercombie
nie sadze zeby to byla jego zona, on caly dzien do mnie pisal i jak byl w pracy i w domu tez, normalnie od rana do wieczora... a tu nagle cisza... napisalam tylko 1 smsa czemu sie nie odzywa ale nie odpisal...

Gość zniesmaczonAaa
i po choy promujesz to puszczalstwo sciero niedodymana. Z kolezaneczka nie mozesz bo by sie wYdalo, to tutaj bedziesz wylewac jak to sie puszczasz patologio. Lepiej zeby takie jak ty nigdy sie nie urodzily.

Gość abercombie
wyznaje zasade zyj i daj zyc innym wiec nic ci do tego co robie ani mi do tego co ty robisz, poza tym nie jestem patologia... moj maz mnie nie pociaga ale staram sie byc dla niego dobra zona... poza tym mamy dziecko i bardzo je kocham.. nie chce zeby wychowywalo sie w rozbitej rodzinie... moj niedoszly kochanek tez jest z zona tylko ze wzgledu na dzieci...

Gość bumele
"napisalismy do siebie ponad 800 smsow." No to widać, że każdy bał sie spotkania.

Gość abercombie
ja proponowalam spotkanie ale on albo byl w pracy a pozniej musial wracac do domu wiec nic z tego nie wyszlo