Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztylet

niekochane kobiety

Polecane posty

Gość dałbyś
Szarkah Co Ci nie wychodzi kochana :)

Gość dałbyś
w tym i tym możę będę mogła pomóc :)

Gość dałbyś
Po prostu nie uprawiam seksu. Jeszcze. Jakoś się nie złożyło. A ile masz lat

Gość dałbyś
ooo ale dlaczego do tego nie doszło nieodpowiedni faceci ? czy ty nie chciałaś on nie chiał dlaczegoo ?

Byłam wcześniej tylko w jednym związku, trwa 2 miesiące, na 1 roku studiów i nie układało nam się prawie od początku, więc nie chciałam kolejnego kroku. A z obecnym jesteśmy pól roku i nic z tego nie wynika. Już mnie nie pociąga, bo wiecznie się kłócimy, jest nieprzyjemny, chamski. Nie umiem się z tego wyplątać :(

Gość dałbyś
Szarkah To jeśli Cię nie pociąga dlaczego z nim jesteś ? nie lepiej poszukać innego :) choć na pewno zszokujesz faceta jak powiesz mu że jesteś dziewicą nie wiadomo jak zareaguje może mu się to spodoba może nie

Gość dałbyś
wiesz on chyba jest chmski bo już by chciał :D chyba

Bo nie umiem się wyplątać. On nie chce, żebym odchodziła, udaje że się stara, a tak naprawdę to taki książę, który uważa, że wszystko mu się należy i ja mam wokół niego skakać. A ja też chciałabym się poczuć ważna. Chciałabym, żeby uwzględniał moją osobę w planach, czasem mnie gdzieś zaprosił, dał głupiego kwiatka. Tymczasem... Nawet na pierwszej randce płaciłam za siebie, kwiatka nie dostałam nigdy, a do kina chodzimy tylko na to, co jemu się podoba (i ja płace za swój bilet i popcorn :/) Czuję się totalnie nieważna. Ale boję się, że juz nikt mnie nie zechce.

Gość dałbyś
Szarkah To powiedz mu o tym i powiedz że oczekujesz od niego POPRAWY

Gość dałbyś
choć z drugiej strony bez urazy ale dużo oczekujesz ale pupy mu nie dajesz a facet ja np też tego potrzebuje

Mhm, czyli to jest metoda, tak? Będzie mnie upokarzał, sprawiał mi przykrość, ośmieszał mnie przy znajomych, a ja w zamian za to posłusznie rozłożę nogi? Przed facetem, którego przez ostatnie pół roku nie interesuje w ogóle to, że nigdy nie miałam z nim orgazmu. Który uważa, że chwilę pomaca moje cycki, a ja mam być już gorąca, chętna i gotowa...Moim zdaniem, nie tędy droga.

Dużo oczekuję? Tzn. szacunek, to Twoim zdaniem za dużo? No to fajne podejście. Nie ma co. Rozmawiałam z nim, uważa, że to ja się nie staram, bo nie jestem na każde jego zawołanie.

Gość dałbyś
ja Cię do niczego nie zmuszam :) zrobisz to jak będziesz gotowa ale jak nie chcesz się z nim nawet kochać to rzuć go bo wasz związek nie ma sensu

Gość dałbyś
ale ty np chciałabyś żeby za Ciebie płacił i dawał kwiatki ( ja też tak chce :) ) a to już nie szacunek a zauroczenie

Dla mnie seks to nie jest coś, co się robi mimochodem. Jeśli nie ma miłości, szacunku, wspólnych planów, to po co ten seks? Seks ma cementować i scalać, a jak nie ma czego scalać, to nie ma sensu moim zdaniem. Tym bardziej z takim egoistą, którego nie obchodzi to, jak ja się czuję.

Gość dałbyś
Rozmawiałam z nim, uważa, że to ja się nie staram, bo nie jestem na każde jego zawołanie. Na pewno tak nie powiedział ;) nie przesadzasz trochę

Gość dałbyś
to odpowiedz sobie sama po co z nim jesteś ?

Nie, żeby za mnie płacił, ale żeby mnie czasem gdzieś zaprosił. A nie, że codziennie ja stoję przy garach i gotuje, piorę, sprzątam, a on ma to gdzieś. Ze zwykłego szacunku mógłby mi chociaż na to pół roku kupić kwiatka i mnie gdzieś zaprosić.

Gość niczyja kobieta choc.....
.....niekochane kobiety maja czarne oczy

Bo się boję, że nikt inny mnie już nie zechce. A powiedział dokładnie tak. "Nie spełniasz moich oczekiwań, więc ponosisz tego konsekwencje"

ja mam czarne oczy :(

Szarkah zostaw chuja

Gość dałbyś
no faceci nie należą do subtelnych i domyślnych ... Ale zobacz jaki jest wasz związek ty gotujesz,pierzesz i inne prace domowe wykonujesz ale mu nie dajesz ....z kim Ci się to kojarzy ? Z mamusią on chyba przestał na Ciebie patrzeć jak na kobietę....

Gość dałbyś
niczyja kobieta choc..... ja mam czarne oczy Dlaczego ?

Gość dałbyś
ja mam takie jasnobrązowe bursztynowe :( i jestem sama bo musiałam zakończyć związek bo mój facet był pijakiem ....

Bo ja nie jestem od dawania. Nikt nie mówi, że każde śpi w innym łóżku, zawsze są jakieś pieszczoty, staram się jakoś złagodzić to jego napięcie seksualne. Ale dla niego ważne jest tylko to, żeby jemu było dobrze. O mnie nie myśli w ogóle.

Ja mam czarne oczy , bo rozwiodlam sie po 22 latach ... Wiesz wymiana modelu na lepszy , nowszy , nie spelnialam oczekiwan i gwarancja minela ...