Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hertagamma

co jest najbardziej tandetne - strój ??

Polecane posty

Gość hertagamma

według mnie śmierdzące baleriny i kurteczki eco skórka ze ściągaczami wymieniajcie

Gość focco locccooo
racja biale kozaczki albo skarpetki kolorowe do balerinek

Gość kokoloko007
jeansy wyszywane cekinami :)

Gość sytunia333
a u facetow cwelki z takimi niby zlotymi klamerkami i do tego np dres taki szeleszcacy

Gość sayyyyyyyyymyName
podroby torebek np LV ;D mocne czarne krechy na linii wodnej oka :D adidasy z ccc za kostke z koronami,czaszkami itp :D

długie kozaczki z czubem oraz cienkim metalowym obcasem to dla mnie hit numer jeden numer dwa to zdecydowanie dla mnie noszenie przez ludz brzydkich adidasów z targu usyfionych do granic możliwosci tak ciezko jest umyć zwłaszcza białe adidasy? dodatkowo jeszcze ubierane są za długie dzinsy w formie dzwonów z podartymi nogawkami. bo kuzwa ciezko jest skrócic zeby to schludnie wygladało. pozatym noszenie rajstop zwlaszcza cielistych 100% lajkra które zwłaszcza w ciepłe słoneczne dni wyglądają wręcz obłednie:classic_cool: błyszczac sie do granic mozliwosci iw ygladajac mega naturalnie:classic_cool: pozatym bolerka, brzydki stanik i czesto brudny, stanik mega puszap..myslicie ze nie widac ze to 20 cm gabka jesli ubierzecie go pod obcisły t-shirt? jeszcze długo by wymieniał

Gość wisla dluga
a co to są te cwelki ? ameryka poludniowa - popieram w 100 %

Gość sayyyyyyyyymyName
zapomnialabym o tym okropnych grubych fredzlowatych frotkach na wlosy bleeeee, albo jak malolaci na rekach te frotki nosza z bravo xD + oczywiscie zolte plamy pod pachami na bialych bluzkach

Gość sf fas af
leginsy do bluzki nie zakrywajacaej pupy gdy majtki przeswituja :/ balerinki buty na obcasie typu kaczuszka

Gość kokoloko007
hehe Ameryka Pd :) no takie kozaki to tak:) Pamiętam pewne, polskie gorące lato..szał na białe kozaki i rybaczki. Piwkując ze znajomymi na starym rynku w ciągu godziny naliczylismy 63 takich ewenementów, lol

Gość czop456
Rurki na laskach wazacych powyzej 55 kg,czy kobiety w koncu skumaja ze to spodnie dla chudych

Gość likoooooo
bluza sportowa u kobiet do butów na szpilce - a niestety zdzzaja sie bardzo czesto i ogolnie ciuchy z bazarku np adidasy marki MIKE albo ODIDOS

Gość fvbdvbs
haha sklep talli welli haha zgadza się - dobre to było się usmiałam ale taka prawda:) - białe kozaczki to nr jeden - obcas i kurtka ortalionowa sportowa - obcas kaczuszka - d****arskie kozaki z cekinami, do połowy uda na "srebrnej" szpilce - adidasy do każdej stylizacji - bazarowe ciuchy- ludzie to widać - cienkie golfy z nieprzepuszczającego, sztucznego, świecącego materiału jak to widzę to już czuję jak to śmierdzi - dżinsy z nadrukami na kieszeni - dżinsy z nadrukami, wycierane, z cekinami, niskie biodrówki ze d**ę widać - spodnie moro, bojówki u facetów - sztruksy, dzwony. Wytarte nogawki w spodniach - czarne buty do wszystkiego. Niektóre baby myślą że czarny do wszystkie pasuje! - solarium - tipsy z cekinami - odrosty, i taka dziwna fryzura że czarne pod spodem a kolorowe na górze - cienkie brwi - koraliki, wisiorki u facetów - tatuaże - leginsy i bluzki nie zasłaniające pupu w zestawie - bolerka są teraz nie modne ja wszystkie wywaliłam jakie miałam

Gość gość
Mieszkam w takiej miejscowosci,w ktorej wiele dziewczat nosi leginsy(nawet w zime).Atak klonow.

Gość fvbdvbs
jeszcze jedno teraz tak oglądam tv a tam pernamentny makijaż brwi!!! jak w latach 90tych przewaznie te panie chodza na solarium i maja kruczoczarne włosy mega wyprostowane chyba na żelazku i do tego perłowo różowa szminka i kolczyki duże koła no dobra przyznam się sama kiedys takie nosiłam ale to w 2006 roku :P bo taka moda była

Gość gość
Moda lubi powracac.

Gość gość
Buty ze startymi flekami i rozjechanymi obcasami,doczepiane sfilcowane kudły,długie sztuczne pazury,zestaw bielizny-zielony stanik i pomarańczowe majtki.