Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disIzit

Szwagier-a jego zachowanie do mnie?

Polecane posty

Gość disIzit

Mój chłopak ma brata który jest ode mnie o 9 l starszy(choć nie widać)ma żonę i dziecko ....od pewnego czasu zauważyłam że się dziwnie zachowuje w stosunku do Mnie... Za nim to się zaczeło był neutralny do mnie,raz wydawało mi się że mnie lubi ,potem zaś że działam mu na nerwy ,nie przepada za mną....sama nie wiem ,czasami trudno było wyczuć co o mnie sądzi. Zwracałam uwagę np na to jak się do mnie uśmiechał,tak inaczej ,czy zagadywał od tak byle żeby coś śmiesznego powiedzieć w moim kierunku .Za pierwszym razem sytuacja wyglądła dość bardzo nie zręcznie dla mnie,ponieważ pierwszy raz posunął się do tego że po jednej z imprez wylądowaliśmy u niego w biurze ,w towarzystwie jego żony kompletnie schlani ,leżeliśmy w trójkę pod ścianą i już przysypialiśmy a on zaczął mnie macać po nogach,po dekoldzie,wsadzać palce do buzi ,wziął moją ręke i położył na swojego penisa.Po tym wszystkim unikaliśmy się troche,ale z biegiem czasu doszło do normalności...od tego czasu auważyłam jak patrzy na mnie.na mój biust,pupe itp,zawsze jak już jest wypity zaczepia mnie albo coś mówi dziwnego..,było tak znowu że jak z nim tańczyłam patrzył na mnie porządliwie,chciał ze mną cały czas tańczyć .Następna "akcja"była w barze na potańcówie gdzie siedziałam z nim na przeciwko przy stoliku,a on pod stołem masował moje nogi i stopy,podrywał mnie ,później z nim ,jego żoną i moim facetem piliśmy u nas w pokoju ,i ja siedziałam z nim pod kołdrą na łóżku ,to też mnie obmacywał po nogach,stopac,pupie,nie ukrywam że byłam tym podkręcona i odwzajemniałam to a nawet chciałam z nim poflirtować pod tąkołdrą .....ale skończyło się tylko na tym bo reszta otoczenia już chciała iść spać.Po tym zdarzeniu dziwnie wyglądały nasze relacje ,on definitywnie gapił się na mnie uś,michał się ciągle jak popatrzył na mnie ,nawet prowokował sytuacje żeby tylko przyśc po co kolwiek do domu jak byłąm sama u jego brata...Ostatnia sytuacja miałą miejsce i niego i jego żony w domu jak się napiliśmy i spałam z jego żoną na łóżku,on z bratem (tak jakoś wyszło:) ] i specjalnie nad ranem przyszedł do nas do łóżka się położyć...z tyłu wnogach leżał i po jakimś czasie znowu pieścił mnie po nogach ,po miejscach intymnych,aż doszło do tego że robił mi palcówke.ja oczywiście udawałąm że śpię/....po chwili jakoś zaczełąm się kręcić na tym łóżku bo było mi strasznie nie wygodnie a on dalej to robił,jeszcze jak próbowałam wstać żeby iść do łązienki nie chciał przestać...ale uciekłąm z tamtąd i poszłam do drugiego pokju spać z chłopakiem. Oczywiście na zajutrz widziałam jak się krępował mnie,trochę unikał ale znów się gapił...pare dni później odwoził mnie do domu ,od chłopaka bo akurat niby miał po drodze a mój chłopak musiał coś załatwić,więc pojechałąm z nim ...przez drogę próbował coś do mnie zagadywać itp ,był taki miły i oczywiście wlepiał wzrok we mnie i mój dekolt... Do dziś widzę jak się z nim co dzień spotykam u mojej teściowej w domu jak na mnie patrzy i podejrzewam że jak znowu będzie odważny po alkoholu ,będzie próbował się do mnie dobierać itd... On ma coś takiego że mnie przyciąga to żeby z nim troszke po flirtować ,a nawet czasami kręci mnie to jak coś próbuje zdziałać ....ale nie chcę z nim zdradzić mojego chłopaka,co widze że on do tego zmierza,żeby przelecieć dziewczynę swojego brata..! Nie wiem co myśleć o tym ,co on się zakochał we mnie czy zwyczajnie ma na mnie tylko ochotę ,sexik i tyle...wyraźcie swoją opinie na ten temat.....jak byście się zachowały na moim miejscu? Z góry dzięki za przeczytanie .wiem że chaotycznie to napisałam ,ale potrzebowałam się nagle ,komuś "wygadać"...

Gość nindzoka
macie za dziurę na spermę

Gość disIzit
I przepraszam za wszystkie błędy,szybko pisze i tak wyszło przez nie do patrzenie..

Gość disIzit
wiem że długie wyszło,ale inaczej nie mogłąm opisać..

Gość nie czytam za długie
💤

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
glupia kurwa albo prowo

Gość dodapieknamauroda
ty juz go przzeciez zdradzilas, jak to czytam przypomina mi się wczesne liceum, troche chce zeby mi wsadzil paluszek, troche nie. Wlasciwie o co tobie chodzi? przeciez cie koleś kreci i wyraznie chcesz go przeleciec. swojego chlopaka i tak w zasadzie zdradzilas. wiec o co chodzi?

Gość Ja też nie czytam nie chce mi
😴 🖐️

Gość chamka anka
Odnoszę wrażenie, że masz puste życie autorko tylko chlanie i chlanie

Gość chamka anka
dla mnie dziewczyna która mając chłopaka daje się obmacywać innemu jest szmatą

Gość rwetgag
zrobił ci palcówę :D a ty nic niedługo wyrucha cie w usta na tyle pozwalasz a swojego faceta już zdradziłas

Gość przyznam
że jak to czytałem to mi stanął Nawet sobie Ciebie wyobraziłem :D sexy brunetka ubrana w mini i taki trochę szkolny strój do tego białe majtki

Gość przyznam
disIzit Nakręciłaś mnie tylko na noc ......

Gość przyznam
Ten facet nie ma niczego wyjatkowego Ciebie po prostu podnieca "ryzyko" zdrady przyłapania chcesz się puścić już to zrobiłaś ... po za tym podnieca Cię to że on na Ciebie tak leci

Gość Wielki EIektronik
wkładał ci palce w pizde to juz zdrada idiotko

Gość dizIzit
wiem że tak to wygląda ,ale ja nie umiałam wtedy się nawet ruszyć,nie wiedziałam co zrobić,bo z boku leżała jego żona,a nie chciałam wybuchnąć bo była by wtedy niezła zadyma w ich rodzinie ,a tego nie chcę... Tak, kręciło mnie to ale później kiedy otrzeźwiałam miałam straszne wyrzuty sumienia ....

Gość wiueru
Zamknij już ryj rozwiązła szmato :o

Gość Ssasankaa
widać że ma ochotę na Cb,ale czemu nie powie Ci tego tylko robi dzikie podchody....,

na twoim miejscu?? hmm... po pierwsze widać że Cię to kręci i masz ochotę na coś więcej, gdyby tak nie było to takie sytuacje nie miałyby miejsca :O po drugie, nie rozumiem jak można robić to własnemu facetowi?? jak go nie kochasz to go zostaw niech znajdzie sobie dziewczynę wartą jego, wtedy będziesz miała pole do popisu . A poza tym nie wiem czy to już ze mną coś nie tak? czy po prostu dzisiejsza młodzież zdrowo popieprzona ,ale zawsze mi się wydawało że najważniejszy jest szacunek do samej siebie.

Gość znajomosc polszczyzny wiele
mowi o tobie, a wlasciwie tyle, ze mamy do czynienia z osoba o inteligencji bardzo przecietnej..przyklady (i nie, to nie z pospiechu, wiec daruj sobie tlumaczenia) nie zręcznie co kolwiek z tamtąd nie do patrzenie