Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stonoga dwunoga

Wiadomo jak zginęła Madzia z Sosnowca !!!

Polecane posty

Gość vissbbbby
A z ważniejszych spraw: gdzie pojechac na wakacje (maj 2013)? Portugalia czy Prowansja? :)

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
A jakbyś Ty kogoś zabiła ( już nie ważne kogos itd) to bys nie myslała o tym żeby zwiać z kraju?

Gość stonoga dwunoga
Sęk w tym, że na pewno bym nie zabiła :P Jak mozna tak myśleć?

Gość stonoga dwunoga
vissbbbby- jedź gdzie chcesz, tylko Madzi do tego nie mieszaj, prostaku !

Gość vissbbbby
Podniecacie się tą Madzią, jakby to, że matka ją zamordowałą było jakąś niespodzianką . Przecież to było wiadome od początku. Dla większości ludzi ważniejsze są inne sprawy ich życie. Więc jak: Portugalia czy Prowansja? :)

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
vissbbbby- a dlaczego nie zalożysz swojego tematu?

Gość vissbbbby
Dlatego, że podniecacie się rzeczami, które były wiadome od dłuższego czasu. Wygląda to tak, jakbyście się obudziły ze 100-letniego snu ;)

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
ale to jest temat o Madzi i Katarzynnie W. wiec jak nie ma sie faktycznie czym podniecać to tu nie pisz tylko założ swoj temat o wakacjach

Gość stonoga dwunoga
vissbbbby-a najlpiej już nie wracaj z tych wczasów :P Widać, potrafisz jeść śniadanie czytając o kolejnych morderstwach dzieci. Przecież to standard, nic nadzwyczajnego, no nie?

Gość vissbbbby
Nie, zamierzam pisać tutaj :))) Naprawdę tak strasznie Was obchodzi temat tego dziecka i jego matki? Dziecku już nic nie pomoże, a matkę pewnie wsadzą (o ile jej udowodnią morderstwo). Czym się tu podniecac? Stało się - trudno. Trzeba życ własnym życiem i planować wakacje :)

Gość stonoga dwunoga
vissbbbby- mylisz się :P Trzeba się uczyć i wyciągać wnioski ( i konsekwencje) Żeby więcej takich Kaś nie było i takich smierci jak Madzia :(

Gość ytytyttytytytytytyytytyt
Owszem - trzeba wyciągac wnioski, ale taka sprawa nie powinna determinować życia innych rok po zdarzeniu. Taki spraw zdarza sie wiele i jakoś nikt się nimi nie przejmuje. Ulegacie mediom. Dlaczego nie przejmujecie się innymi zbrodniami (np. Puckiem) - w czym sprawa Sosnowca różni się od tamtej? Hm? Niczym. Obie sprawy to bagno. Tylko Sosnowiec okazał sie bardziej medialny. Świat jest urzadzony tak, ze nalezy pamiętac i zapobiegac - a nie życ tym wydarzeniem. Wracając do wakacji: Prowansja jest droższa, ale samolot jest tańszy..... Hmmm...............

Gość ytytyttytytytytytyytytyt
Wrzucił mi się inny nick Visssby

Gość stonoga dwunoga
vissbbbby - nietrudo się domyślić, że to ty... :P Co to znaczy żyć czymś? Żyjemy wieloma innymi sprawami, ja mam teraz ciężko chorego psa i co z tego? Każdemu wolno wyrazić swoje zdanie na każdy temat. A jak cię nie interesuje to po co tu wchodzisz? Znieczulica jest powszechna, niestety, ale nie należy się z tym obnosić... A propos psa, też się o niego martwię, ale nie pomogę mu zakładając tutaj tematy. Ale co ciebie to obchodzi, no nie?

Gość vissbbbby
Dajesz się po prostu omotać mediom :) Onet rzucił sensację, która ludzie bezrefleksyjnie chwytają. Podczas gdy nie jest to żadna niespodzianka. A zdarzenia takie jak Sosnowiec czy Puck winny uwrażliwiać społeczeństwo i zachęcać do interwencji, gdy mamy uzasadnione podejrzenie, ze komuś dzieje się krzwda. Komus z naszego sąsiedztwa czy otoczenia. Tym dzieciom i tak już nic nie pomoże, matka/opiekunowie to mendy społeczne i tyle. Jest to ogólnie wiadome. Żadne rozważania tego nie zmienią. Wzajemne zarzucanie się na forum argumentami, jaka to ta matka jest zła nic tu nie zmienią! Bo jest zła. I koniec. Kropka. Zamiast argumentować i roztrząsać jakieś zdarzenie rozejrzyj się dookoła - moze dzieje się coś zlego i ktos potzrbuje pomocy? Bo tamtym dzieciom nic już nie pomoże, a sprawcy (o ile postępowanie dowodowe coś wykaże) zostaną skazani. Zamkną ich i świat o nich zapomni - śmierć społeczna. A co do Twojego psa - szkoda go, ale nie wpływa on na moje życie. Taka prawda. Ale jeśli mieszkałabyś w moim sąsiedztwie, a jemu działaby mu sie krzywda to pewnie doniosłabym na Ciebie. Wlaśnie po to,by mu pomóc. Póki żyje.

Gość stonoga dwunoga
vissbbbby jakie szczęście że nie mieszkasz obok mnie !!! :P Madzia cie nie obchodzi, rodzina z Pucka też nie (bo to patologia) ale na sąsiada trzeba donieść. A wieczorem odmawiasz "Modlitwę Polaka" z filmu "Dzień Świra"? Pasuje do ciebie. I zapewniam cię, że w opiece nad moim psem nikt by sie nie dopatrzył żadnych zaniedbań. Ma wszystkie leki jakich potrzebuje. A wiesz kto to menda społeczna?

Gość vissbbbby
Na los dzieci z Sosnowca czy Pucka nie mam wpływu. Dlatego się nie ekscytuję tymi zdarzeniami. Obchodzą nie sprawy na które mam wpływ. Nie mogę przejmować się wszystkimi nieszcęściami tego świata, bo bym oszalała. A do koscioła nie chodzę - religia to opium dla mas. Każda.

Gość vissbbbby
Mialo być: "obchodzą mnie". Zgubiłam literę.

Gość stonoga dwunoga
widać, że nie wiesz o czym piszę :P Tu masz tą swoją "modlitwę" :P Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego skurwysyna! Mego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!

Gość vissbbbby
Oj, głupiaś, głupiaś :) Analfabetyzm wtórny. Nie rozróżniasz "niemartwienia się o wszystkie nieszęścia tego świata" od życzenia komuś źle. Ja ludziom życzę dobrze - niech im się wiedzie. Dopóki nie krzywdzą innych. Wówczas nie mam nic przeciwko temu, by odpowiednie służby reagowały z całą surowością.

Gość stonoga dwunoga
vissbbbby- jakim prawem mnie obrażasz? Argumentów zabrakło? :P Prostactwo i pustota zawsze w końcu wyjdą :P A zaczęło się od ignorancji. Pocieszę cię, że nie tylko tu, w życiu będziesz mieć (albo już masz) tak samo.... Ale wcale mnie to nie cieszy, nie...

Gość ciekawe kiedy ją zamkną
teraz

Gość stonoga dwunoga
Wygląda na to, że nie zamkną :( Będą czekać do rozprawy. Są pewni, że jest WINNA, ale niby to że teraz nie siedzi w niczym nie przeszkadza...:O Bo nie ma drugiego dziecka..... :O

Gość ciekawe kiedy ją zamkną
to straszne zamykają drobnych pijaczków co to złapią ich pijanych na rowerze np. a tu taka dzieciobujczyni łazi na wolności na pewno nawet grobu małej nie odwiedziła ani razu

Gość boo onaa
Kasia W. to celebrytka, jak mogliby ją zamknąć? :P

Gość A kto to jest?
Taich dzieci jak Madzia jest mnóstwo pozbawionych życia przez wyrodne suki! Bujaj się z tym tematem bo juz zygam.Malo ci tego słuchać? SPIERDALAJ z tymi wiadomościami!!!!!!Zgloś się do detektywa zeby zrobił konferencje prasową!

Gość vissbbbby
Ja przynajmniej wiem, co oznacza słowo "ignorancja". :) Ty nie :)

Gość masuś
a ja rozumiem znaczenie słowa pasteryzacja :)