Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saceo

kasowanie smsów przez męża

Polecane posty

Gość matacz ,.,.,.,
a owa uczciwosc na czym ma tutaj polegac , za zakazach i nakazach zony i podpożadkowaniu meza ? :) bredzisz ! wina , a jej domniemanie to osobne kwestie !

Gość Kataraszyna
Ja to nie martwiłabym się na miejscu autorki. Skoro kasuje smsy na jej oczach to chyba chce ją sprowokować do większego zainteresowania swoją osobą. Gdyby chciał coś ukryć, to nieprędko by się o tym dowiedziała.

Gość bjakbabka1
Regres kłamstwo to kłamsto nie ma senstu go ustrawiedliwiać. Wyobraź sobie, że niektórzy się kłastwem brzydzą. Jeżeli znajomość męża w jakikolwiek negatywny sposów wpływa na relacje mąż żona to chyba trzeba to przeduskutować i wyjaśnić a nie mataczyć i ukrywać?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nikt nie chce podporzadkowywać małżonków a jedynie wymaga sie od ukochanej osoby uczciwosci. Matacz Twoja zona i dzieci wiedza ze masz kochankę, która mogłaby byc twoim dzieckiem i Ty śmiesz sie tutaj w ogóle wypowiadac??? Proponuje leczenie psychiatryczne

a owa uczciwosc na czym ma tutaj polegac , za zakazach i nakazach zony i podpożadkowaniu meza ?" POPIERAM !!! te wypowiedz Zakazy i nakazy nie są doobrą opcją w związku

Gość dagulAAA
sory mtaczku ale dla mnie taki maz jak ty co woli CODZIENNIE CHODZIC NA PIWKO Z KOLEGAMI(mimo ze sie nie upije) zamiast spedzic czas z rodzina...jest nic nie wart...:O szkoda czasu na takiego dziada....:D Dawno bym cie pogonila na miejscu twojej zony. Zenada....

Gość saceo
mieliśmy czyste i otwarte relacje między sobą, nikt niczego nie ukrywał , nie kontrolował i nie sprawdzał.. rozmawiałam z nim, twierdzi że "nic złego nie zrobił"..a okłamywanie w zywe oczy, kombinowanie to te jego niby "nic złego"..co zrobię? nie wiem jeszcze

Gość matacz ,.,.,.,
oczywiscie ze smiem , bowiem baby trzeba uteperowywac inaczej stajesz sie facecie niewolnikiem takiej

Regres kłamstwo to kłamsto nie ma senstu go ustrawiedliwiać" Zgadza się ale czy uczciwym jest podporządkowywanie sobie partnera? A Autorka to niestety robi,bo jej się akurat wydaje że "jest coś nie na rzeczy"

Gość Matacz nie chrzan tylko
kup słownik ortograficzny stary zboczony capie

Gość dagulAAA
znowu regres nie doczytales tego co pisze...? przeciez ja zacytowalam:D twoim zdaniem maz autorki zachowuje sie uczciwie ???klamiac?

Gość matacz ,.,.,.,
idiotko jak mam przebywac z zona jak ona w pracy :) widzisz myslałas ze zabłysłaś a tutaj zonk ! zona jak nie pracuje to np jest na siłowni , to co ja na piwo w tym czasie też nie ! jestes po prostu głupią pindą inaczej nie pisałas by tego posta , nie kazda baba siedzi jak ty w domu

Gość bjakbabka1
Regres jej się nie wydaje. Nie mówię , ze on ją zdrwadza. Ale zachowując się w ten sposów nie jest uczciwy. Pewnie zakazy i nakazy nie są dobre ale skoro nic innego nie skutkowała to może warto wszystkiego spróbować żeby ratować związek. Każdy walczy jak ume

dagulAAA róznie ten cytat można interpretowac ja uwazam ze to nie było kłamstwo lecz troska o partnerkę

Gość matacz ,.,.,.,
walka o zwiazek to nie zakazy , to zadbanie o to by wolał zostac w domu z zona niz isc do owej kolezanki , widać woli kolezance pomóc niz siedziec z marudną zoną niezadbana , moze i smierdzacą ... leniwą ...

pewnie wiekszosc z Was nie widziała Matacza :) jakis czas temu wklejał swoje zdjecie, chata urządzona meblami sprzed 20 lat, a sam matacz w białej koszulce stary łysy, oblesny dziadyga. Tworzy patologie i jego dzieci stworza taka sama, bo ja bym czuła obrzydzenie do mojego ojca gdyby jawnie posuwał dziewczyne w moim wieku :O Matacz jestes zerem wiec zamilcz

Gość dagulAAA
regres -to moze sobie przypomnij przysiege malzenska zarowno ta w kosciele jak ii w urzedzie stanu cywilnego....to bedziesz moze rozumial ze nie chodzi o jakies podpozadkowanie sie zonie tylko no

Gość matacz ,.,.,.,
ciagle bredzisz ciagle chcesz zabłysnać , nikogo nie obchodzi twoje zdanie ! i co uwazasz , wiec zamilcz suko :)

Gość matacz ,.,.,.,
no o co kretynko sama sobie zacytuj przysiegę z urzedu stanu cywilnego sama i zobaczysz , ze nic sie nie dzieje a o koscielnej juz nie wspominam , wystaczy jak zacytuje jedno i ze cie nie opuszcze az do smierci ,m w zdrowiu i chorobie , nie ma ze zdradził i mogę sie rozwodzic ...nie ma :)

"ja uwazam ze to nie było kłamstwo lecz troska o partnerkę " haha no leżę ze smiechu,gdyby mąż autorki chciał ja chronic to po tym jak okazała ze przeszkadza jej ta dziwna znajomosc, powiedział by koleżance żegnaj a on za plecami żony ma z nia dalej kontakt,pewnie juz ja bzyka po tym jak naprawi kibel

Gość dagulAAA
wiesz mataczku,jeden plus dla twojej zony-rozerwiie sie troche kobita na tej silowni przynajmniej jak maz chla po barach...:D:D:D A kto wie ,moze kiedys dostaniesz z liscia w koncu,hehe! Oby;) Moze wkoncu jakas klepa sie zalaczy w tej twojej pustej glowie:D:D

Gość matacz ,.,.,.,
no to nich go zostawi jak smiał sie sprzeciwic , jak nie słuchać zony , rozwód ! na czo autorka czeka ? na co ?

Gość bjakbabka1
Jak wy ładnie potraficie kłamsta usprawiedliwiać. Zawsze winna wszystkiemu jest kobieta. Autorko porozmawiaj szczerze z mężem.

Gość matacz ,.,.,.,
wypicie piwa w kawiarni to chlanie ? gratuluję idiotyzmu

Gość dagulAAA
,,i uczynie wszystko aby moje maluzenstwo bylo zgodne,szczesliwe i trwale....'';)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Matacz ja tez widziałam te twoje foty i czytam te twoje brednie od poczatku i ty chłopie serio masz problem ze soba..... Jak umrzeszto twoja zona i dzieci pewnie rzuca tekst w stylu: no w koncu zdechł ten gnój... Znam wiele małżęństw gdzie zaczynało sie od smsów a konczyło rozwodem

jesłi Cie oklamuje to miej oczy szeroko otarte,sprawdzaj go,sprawdzaj poczte,telefony ale jemu nic nie mow! bo bedzie ostrozniejszy.czy ona jest tez Twoja znajoma? jesli tak to jak bedzie sie do niej wybieral zppomoca to wybierz sie razem z nim,powiedz ze dawno jej nie widzialas i chetnie z nia pogadasz.zaobserwuj jego reakcje.Uwazam ze intuicja kobieca jest niezawodna! jesli Ci cos mowi ze cos jest nie tak to miej oczy szeroko otwarte!

Gość matacz ,.,.,.,
i nich to zona czyta codziennie 100 razy wszystko nie znaczy ze np kogos zabije , specjalnie pzrerysowałem .