Gość weronika Napisano Sierpień 25, 2019 Sprawdźcie też sobie krakowski zakład kamieniarski Prokam. To solidni profesjonaliści z dużym stażem, mają piękne kamienie i solidnie wykonują prace. Zdecydowaliśmy sie na nagrobek z piaskowca i bardzo elegancko wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2019 Najlepiej rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się wykonywaniem nagrobków. Ja od siebie mogę wam polecić skontaktowanie się z firmą http://damascusnagrobki.pl/ Oni mają w tym niezłe doświadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adam Napisano Listopad 16, 2019 Tak, w Warszawie też sprawdził się u nas zakład pogrzebowy MPUK. Profesjonalnie wszystko zorganizowali, pogrzeb i wykonanie nagrobka. Można na nich polegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lara Napisano Listopad 21, 2019 Elegancki i trwały pomnik zamówiłam w zakładzie www.nagrobki-kamieniarstwo.com. Przyłożyli się do zlecenia i wykonali to naprawdę świetnie w przystępnej cenie. Bardzo sprawnie się uwinęli z tematem. Dobrze się z nimi współpracowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telimena345 1 Napisano Luty 26, 2021 W zakładzie kamieniarskim Kowalczyk w Skierniewicach robią niedrogie, trwałe i ładne nagrobki. Dużą zaletą jest fakt, że posiadają w ofercie kamień z całego świata. Jest więc w czym wybierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach