Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem

czy wróżby się komuś sprawdziły? czy nie?

Polecane posty

Gość bo ja nie wiem

Witam jestem od niedawna stałą forumowicz-ką i założyłam znowu nowy temat odnośnie wróżb z tarota czy którejś z was się sprawdziły czy doświadczyłyście szoku zadziwiającego iż wróżba się sprawdziła ja osobiście nie byłam u wróżki a wy jak to było z wami dziewczyny ? proszę o waszą opinie ??

Gość sylwia aiwlyw
ja kiedys bylam u cyganki troche sie mi sprawdzilo ale bylam wtedy jeszcze mloda i glupia a rok temu bylam z mezem i z dziecmi u takiej starej baby wrozyla nam z kart powiedziala ze ktos na nas wylal wiadro brudnej wody i ze przez to nam sie nie wiedzie i dzieci choruja a pojechalismy wlasnie z twgo wzgledu ze na okraglo chorowaly i ja razem z nimi na gorne drogi oddechowe potem ona chciala zebysmy po nia przyjechali ze jak chcemy to ona to odprawi pojechalismy przywiezlismy ja dostalismy 3 sloiki z woda nie wiem co to za woda byla nie chciala powiedziec jeden sloki byl do schlapania scian drugi do picia a 3 do kapieli dala jeszcze 2 woreczki z jakimis ziolkami po tym wszystkim dzieci przestaly chorowac co do mieszkania sie sprawdzilo ale kazala nam jeszcze przyjechac do siebie bo mowila ze druga dwaka bedzie potrzebna nie pojechalismy ale teraz jest nam tak ciezko wszystko sie wali ze mysle jechac do niej