Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelcia7676

Niespodzianka dla chlopaka??

Polecane posty

Gość Ewelcia7676

Witam, mam problem. Moj chlopak wyjechal na 3 tyg i mysle jaka by tu przygotowac mu niespodzianke jak wruci. Moze panowie by cos podpowiedzieli? Z gory dziekuje za dobre rady;)

Gość Ariverczi roma
Wg mnie dobrą niespodzianką będzie jak popracujesz nad ortografią :)

Gość Ariverczi roma
Nie obraź się, ale mam wrażenie, że przewyższam Cię pod każdym poziomem co do regresa się nie wypowiem bo nie znam człowieka a Ty mi wyjeżdżasz z takimi tekstami ? Trochę klasy dziewczyno to Ci nie zaszkodzi a możesz jedynie zyskać. Kto ma wiedzieć co lubi Twój chłopak ? Ja Ci powiem jedynie od siebie, że lubię takie prezenty kiedy to widzę, że dziewczyna włoży w niego całe serce. Nie lubię czegoś takiego, że pójdzie do sklepu kupi i po sprawie. To mi się wydaje nie pełne. Więc zrób coś z całego serca wtedy będzie miał świadomość tego, że jest ważny i niezależnie od tego czy będzie mu się to podobało czy nie to będzie szczęśliwy bo zobaczy, że się starałaś. Więc taka jest moja rada i sama najlepiej powinnaś wiedzieć co lubi a czego nie lubi, więc więcej raczej Ci się nie pomoże

autorko a co zrobisz skoro podpowiem ci bys kupiła mu wędkę a ty powiesz że on uwielbia hokej i nienawidzi łowić ryb :D ?